Goede en snelle levering

Snelle levering.

Al diverse malen leveringen ontvangen tot tevredenheid.

Ik vind het alleen spijtig dat er 2 maal levering kosten betaald zijn omdat ik ingezien heb dat ik niet het juiste besteld heb en terug een bestelling heb moeten doen met het juiste materialen

Het duurde even maar keurig ontvangen!!

Het duurde even maar keurig ontvangen!!

perfecte levering en een mooi product gamma .

de eerste test van de polijstschijven die ik heb besteld geven al een veel beter resultaat dan hetgene wat ik daarvoor steeds gebruikte . Het mooie resultaat van de motordeksels zal zeker in het oog springen op bijeenkomsten .

Super service, snel bezorgd

Erg tevreden met mijn beginnersset!

Producten netjes aan de prijs

Maar voor in Nederland had ik wel iets snellere verzending verwacht. Ik ga er in de toekomst wel weer bestellen

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen

Bestelling nog niets van gezien

Incl verzendkosten maakt een hoge prijs voor iets wat door de brievenbus past.

Sisal polijstschijf gebruikt. Er vlogen veel sisal wokkels uit de schijf. Na kort gebruik zag de schijf er niet uit en had niet veel effect meer. Jammer, óók gezien de prijs incl de hoge verzendkosten voor iets wat een paar ons weegt.

Naar tevredenheid

Bestelling netjes verzorgd incl. Fryslânpromotie :)

Netjes en tijdig alles geleverd

Voor het eerst iets besteld, alles volgens afspraken gegaan, prima, volgende keer weer dus

Prachtig product + goede communicatie!!

Ik heb een polijstmachine pakket besteld. Nu was de tape nog niet geleverd waardoor de bestelling vertraagd was. Geen probleem uiteraard. Door middel van goede communicatie hebben we afgesproken dat de tape later komt. Super geregeld daar!

Goed product,snelle levering

Werd snel geleverd.

Super, snel en goede levering!

Ben tevreden mens!

Artikelen worden netjes en snel bezorgd.

Top winkel!

Bestel hier al jaren mijn polijst materialen, uitstekende kwaliteit, voor de juiste prijs! Goeie service, heb je vragen bel gewoon en ze staan je te woord!

Goeie zaak snelle levering goede spullen gewoon top

Snelle levering perfecte spullen . Prima service wat wil een mens nog meer .

Goed resultaat

Excelent

Het is de eerste maal dat ik iets besteld heb bij Polijstweb en ik heb geen enkel probleem gehad. Voordien had ik om informatie gevraagd en en een uitstekend antwoord gekregen , daarom dat ik ook het een en ander aangekocht heb de site is betrouwbaar en de afhandeling loopt perfect, dit is zeker aan te raden voor iemand die iets nodig heeft; daarom raad ik dit ook aan iedereen aan. score(voor het ogenblik 10); groeten leopold

Was goed

Goed product en nette prijs

Na lang wachten verwachting waargemaakt

Na veel heen en weer gemail en verder contact begreep ik dat de bestelling vertraagd was. Goed op de hoogte gehouden en alles netjes afgehandeld. Goede service!!

polijsten met manzerna

menzerna polijstmiddel bevalt mij uitstekend zeer goed resultaat. .Ik heb eerst n ander product gehad ,maar menzerna werkt werkt soepeler direct goed resultaat Ook de bestelling ging vlot

Helemaal perfect verlopen!

Vanavond ga ik de producten gebruiken, maar op het eerste oog zagen deze er goed uit en van hoge kwaliteit! Ik heb schuur papiertjes tot korrel 2000 gekocht, deze ga ik gebruiken om epoxy op te schuren tot een glanzend resultaat. Vervolgens ga ik met een polijst pasta 'blok' speciaal voor kunstof mijn kunstwerk afwerken. Het procces en resultaat hiervan word vastgelegd, en vind je over een tijdje terug op de youtube pagina van Epoxywinkel.nl! Enige nadeel was dat ik niet goed had gelezen wat de diameter was van de schuurschijfjes, deze vielen dus mooi wat kleiner uit dan verwacht. Maar eigelijk kon ik hier wel om lachen want als ik er nu naar kijk lijken mij deze eigenlijk wel handigger omdat ik ook een klein object hebt om te schuren/polijsten.

gewoon goed!!!!!!!!!

niks geen klachten of op of aanmerking. gewoon goed.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl