Heel fijn geregeld.

Na de bestelling snel en goed afgehandeld.

Vlekkeloze leveringen

Ik heb nu 2x bij PolijstWeb besteld en beide malen verliep de levering perfect. Ik heb steeds vooraf een mail gestuurd met de vraag naar info En ook hier werd snel en correct op geantwoord.

Topproduct, goede beschrijving op de website en snelle levering

Zie boven

super en snel

Levering goed en omschrijving goed

Duidelijke site met goede product omschrijving. Dus weet je wat je nodig hebt.

prima bedrijf

goede spullen, snelle levering, toppie

Gewoon perfect,

Goede service en ook advies. Goede producten en goed kwaliteit

Alles verliep goed .

Alles was nieuw , het was de eerste keer dat ik bij Polijstweb iets bestelde , maar Polijstweb komt nu zeker voor in mijn lijstje met web winkels . Als ik nog dingen bestel voor de onderhoud van de wagen .

Top die polijstweb snelle levering

Goed product, goed afgeleverd

Het was een soepele ervaring. Bestelling is goed en snel afgeleverd. Het bedrijf doet precies wat het beloofd. Niks meer en niks minder.

zo als het hoort

Goed geregeld zo als het hoort bij een professioneel bedrijf

de geleverde goederen waren op de afgesproken tijd geleverd over het product kan niet oordelen nog niet gebruikt

Volledig en snel

Levering snel en goed

Snelle cervice en goede kwaliteit

kkkkkkk

Supersnelle levering van prima producten

Heb nog niks gehad

Nog geen bestelling binnen, hoe kan ik het oordelen :(

snel verzonden

Uitstekend!

ik heb al meerdere keren besteld hier. Levertijd is goed. Kwaliteit en service ook.

Bestelling snel geleverd, had zelf beter moten opletten!

Heb impregneermiddel besteld en deze was snel en correct geleverd. Ik heb niet goed (genoeg) op de website gekeken, want de blikken waren zo groot als een vingerhoedje. Dat schiet dus neit echt heel hard op om een vloer te impregneren in huis. Blikken van 250 ml terwijl we normaal per liter bestellen. Op de foto, vooral via de telefoon, valt dit formaat dus niet echt goed op. Blijkt dat het impregneermiddel dus ook via polijstweb gewoon erg duur is, terwijl we dachten dat de prijs wel meeviel..... Ik had dus zelf beter moeten opletten, kan het de webshop niet kwalijk nemen....

Goede webwinkel

Ondanks een storing in het IT systeem na een mailtje snel opgelost en de spullen snel opgestuurd gekregen. Professioneel materiaal.

Goede service, enig punt van verbetering: 1 van de bestelde producten was kennelijk niet voorradig. Hierdoor liep het pakket wat vertraging op, hierover is pas gecommuniceerd nadat ik een mail stuurde waar mijn pakket bleef. Dit is overigens prima opgelost door wat extra's, derhalve alsnog de 5 punten score.

Goede levering

Het spijtige vind ik dat er geen uitleg bij zit hoe je alles moet gebruiken. Het zou leuk zijn moesten ze dat nog door sturen mvg

Good products Reasonable price

I am happy,, the Customer service the Quality the delivery time and the price was good.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl