Niet op aan te merken. Snelle levering

Niet alles geleverd / uiteindelijk wel

Bij eerste levering ontbraken een handleiding en een extra opnameschijf. Na telefonisch contact is de handleiding in pdf-formaat gestuurd, de opnameschijf zou via de post verstuurd worden. Uiteindelijk (na nog meer contact) is alles geleverd en in orde.

Super snelle levering

Prettig contact via email en correcte levering.

Het product werkt zoals omschreven. Prima resultaat bij het polijsten van de buizenframes van onze oude Gispenstoelen.

Onvoldoende voorlichting op de website

Beste ik heb bij polijstweb de Peek velgen poetset 2, deze voldoet helaas niet aan mijn wensen. De omschrijving is onvoldoende geweest. Hierdoor heb ik 45 euro teveel uitgegeven aan 3 poetsballen die ongeschikt zijn voor mij. Aangezien de ballen wel gebruikt zijn heb ik niet getracht deze te retourneren.

Geen bestelling ontvangen en geen enkel bericht

Update: inmiddels bestelling ontvangen en kwaliteit prima! Bleek deels miscommunicatie, eind goed al goed. Geen beste ervaring. 3 weken geleden besteld, niet ontvangen niets gehoord. Telefoon wordt niet opgenomen. Ik begrijp dit bedrijf niet?

Accurate levering, alles zit erin.

Relatief lang moeten wachten op de verzending. Tegenwoordig verwacht je wel binnen 1 tot 3 dagen je bestelde goederen.

Alles netjes bezorgd

Alles netjes bezorgd

Klasse!

Zeer tevreden! Kan er niets meer aan toevoegen

Super snel en Super nette levering

Makkelijk te bestellen Producten werken super

tijdig en conform bestelling. Web info correct

keurig, tijdig goede info website

Snelle levering.

Werkt perfect

Goed maar 1 ontbreking

Goede levering maar er ontbrak 1 artikel bij de levering. Hopelijk wordt dit opgelost.

Snel geleverd, wel iets aan de dure kant.

Prima spul, snel geleverd. Beetje aan de dure kant.

Nu is de bestelling aangekomen en alles is naar wens.

Voor de eerste keer besteld ,en alles is in orde.

behulpzaam en meedenken

een medewerker gesproken en hielp mij met de juiste keuze te maken.

Goed.

Weinig op aan te merken

Goed product en snelle levering.

Snelle levering van het product super.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Goede service, vlotte levering, netjes verpakt.

Ben terugkerende klant. Volgens mij ook steeds weer het goedkoopste alternatief voor, de door mij gewenste polijst pasta. Geen 10, ik ben gevoelig voor een reclame monstertje of sample. En dat zat er niet bij.

Prima prijs kwaliteit. Niets op aan te merken

Polijstresultaat met vijf korrelgrootte prima.

Bestelling was vlot binnen, dat was top.

Helaas had ik 3 Monster microfiber towels chinchilla besteld en wat andere materiaal wat er wel was en betaald hiervoor , maar 2 stuks towels geleverd. Wil een correctie doen op de geschreven item hiervoor wat ik heb gepost. Na telefonisch contact gehad te hebben is het probleem opgelost zoals het hoort. Had zelf even een mail of telefoontje moeten plegen hierover maar heb dit na gelaten. Bedankt dat het is op gelost Polijstweb.

Mooie website

Handig die voorlichtingsvideo's. Ze zijn er nog niet voor alles, maar zullen nog wel komen, denk ik. Ik kan Polijstweb aanbevelen.

vlotte en keurige levering

Vlotte levering, voldoet aan alle verwachtingen

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl