Heel goed prima service

De aluminium polis is erg goed Wíj hebben het ook geprobeerd op onze koplamp van de auto die was wat gelig We hadden dat al eens geprobeerd met tandpasta maar toen was het niet helemaal weg Maar met dit ging het perfect hij is weer als nieuw

Service zoals je mag verwachten

Prima website waar ook duidelijk gebruiksbeschrijvingen opstaan.

Helaas duurde de levering door de huidige omstandigheden wat langer. Niets waar Polijstweb iest aan kan doen natuurlijk, al had een malltje of melding na de bevestiging van mijn bestelling wel duidelijkheid gegeven. Nu moest ik er zelf om vragen nadat ik na vier dagen nog niets gehoord had. Verder blij met de service en de producten.

Ik ben heel blij. Leesbare pagina, zeer goed beschreven. Snelle levering en hulp via e-mail!

Gewoon goed, niks anders

Besteld wat ik wilde en na enkele dagen geleverd gekregen, zonder gezeur en dergelijke. Volgende keer weer wat bestellen, ze hebben echt veel artikelen waar je wat aan hebt.

Precies gekregen waar ik om vroeg

Netjes afgehandeld, levering liet enkele dagen langer op zich wachten dan verwacht, maar keurig netjes bezorgd.

Deel jullie kennis

Als hobbyist had ik geen idee wat ik met die 2 polijstborstels en 2 polijst pasta blokken moest doen. Heb via internet moeten terug zoeken welke kleur grof en welke fijn is. Een algemene beschrijving en instructie was prettig geweest. Add value: deel je kennis en maak het de gebruikers makkelijk om direct van start te kunnen. Levering was super maar denk ook aan de gehele customer journey. Gr, Simon

ik wacht op mijn product.

kan nog niet oordelen.

Goede service en goed geholpen

Na ietwat vertraging opgelopen te hebben en een eerdere reactie, goed contact gehad met Polijstweb. Vriendelijke mensen en een goede service. Straks kunnen we snel los, en zaken gaan polijsten. Zou zeker weer kopen bij Polijstweb.

goed spul werkt goed

heb op een motorblok van een zundapp geprobeerd het aluminium word super glad

Nog steeds geen producten geleverd.!

27/04/2020 bestelling geplaatst. Nu 09/05/2020 nog steeds geen producten geleverd. Eerste mail gestuurd hierop werd correct gereageerd, doch afspraak werd niet nagekomen. Op tweede mail werd niet meer gereageerd. Gaan ze nog leveren ????

Goede degelijke set

Polijstset werkt top !!

Prima en klantvriendelijk

Ben beginner en heb een starterspakket besteld om mijn auto te polijsten. Heb het nog niet getest, maar ben erg tevreden over het contact met Polijstweb. Mark beantwoord netjes al mijn vragen en geeft goed advies. Zou beslist hier weer opnieuw bestellen.

Zeer goed product

Zeer goed product, waar je veel dingen mee kunt poetsen.

Besteld gekregen zo simpel is het heb mijn klussen er al mee gedaan en resultaat mag er zijn.

Overzichtelijk, ongecompliceerd en snel

Overzichtelijke duidelijke site met zoeken en prijzen. Twee keer gebeld en vriendelijke duidelijke uitleg gehad. Snel geleverd. Jammer alleen dat voor een nabestelling van 4 stiftjes (passen makkelijk in envelop) ook € 6.95 verzendkosten moest betalen. Pakketje okay, maar iets ter grote in een envelop!

Door de coronacrisis en een voorraad probleem duurde de levering iets langer. Prima producten.

super

zeer snelle levering alles top

Alles prima

Supersnel geleverd

goed product

Goed product, snelle nette levering

Goed Product en snelle levering, ondanks de Corona

Ik wens jullie het allerbeste in deze moeilijke tijd, BLIJF GEZOND

Prima spul en snelle levering

Brons poets en poetsdoek besteld. Beide deden hun werk goed!! Zeer snelle levering!!

Goede, betrouwbare webshop, uitstekende after-sales!

Snelle levering, goede oplossing van een klacht. Ik zal hier zeker weer bestellen. Enige tip: graag een bevestigingsmail versturen na plaatsen bestelling.

Primma apparaat, excentrische polijstmachine

Goed geholpen, vlot verzonden, de volgende dag al in huis Meteen begonnen met de excentrische polijstmachine MN auto ziet er weer als nieuw uit Met nabehandeling met microvezeldoek, glanst hij weer als nieuw

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl