Snelle levering van kwaliteitsvol materiaal!

Eerste ervaring met Alu polijsten is een voltreffer! Perfect resultaat, Handleiding van de polijstset was niet meegeleverd. ‘S avonds gemaild, en ‘s morgens zat deze in m’n mailbox. Scherpe prijzen.

Goede en snelle levering tegen scherpe prijzen

Polijstweb.nl heeft zeer scherpen prijzen en leveren hun producten netjes op tijd! Zelf hebben wij nog nooit eerder gepolijst. De geleverde producten voelen van zeer hoge kwaliteit. Wij gaan de producten van Polijstweb.nl gebruikten voor het super high glos oppoetsen van epoxy giethars. En binnenkort zullen wij zien of de bestelde materialen ook het gewenste resultaat geven.

gekregen waar ik om vroeg

mooie polijst pads

netjes agfeleverd.

Netjes afgeleverd

Mooie polijstschijf

Op 20 januari bestelling geplaatst, ontvangstbevestiging gekregen het product staat gewoon op voorraad, maar tot op heden nog geen product ontvangen! Na mail contact met Mark de polijstschijf en een extraatje vandaag 30-01 ontvangen! Communicatie is een verbeterpunten, maar verder perfect opgelost!

Netjes

Netjes alles geleverd

Incompleet geleverd maar service achteraf top

correcte afspraken

Verschillende keren producten besteld. Snelle levering en topmateriaal. echt een aanrader!!

Slechte levering loze beloftes

Bestelling van Rupes Mark III gedaan, volgens website voorradig en er wordt een snelle levering gegarandeerd, helaas voldoet totaal niet aan verwachting! Inmiddels ruim anderhalve week geleden besteld nog steeds niets ontvangen. Na telefonisch contact alternatief aangeboden, Mark II maar aangegeven deze niet te willen. Heb nieuwste model besteld en wil deze dan ook ontvangen! Zou dinsdag voor kerst uiterlijk geleverd worden! Weer niets ontvangen, mailen heeft geen zin, heb inmiddels vier of vijf keer een mail gestuurd met de vraag wat betreft de status, gewoon totaal geen antwoord retour, was voor mij de eerste en direct ook de laatste keer bij Polijstweb! Inmiddels via ander bedrijf besteld, zelfde prijs dag erop geleverd, nu nog zien dat het geld retour komt!

Gewoon top

Goei materiaal

Is een redelijk produkt

Had er iets meer van verwacht

Ruim assortiment en snelle levering ook in België

Mijn "Franke" inox spoelbak ziet er weer als nieuw uit na opkuis met Peek en nabehandeling met Great Lion. Levering dag+1 ook in Be.

Nog steeds in afwachting.

Order geplaatst op 9.12. Direct bevestiging ontvangen. 3000016507 Op 15.12 ook dit verzoek tot beoordeling gekregen? Nog geen track & trace info ontvangen. Inloggen op mijn account laat zien dat ik nog geen orders geplaatst heb ??? Vandaag gebeld, maar Mark is niet op de zaak ... ik stuur dus nog een mailtje. Aanbevelen? Ja omwille van het assortiment, Nee omwille van levertijd.

Duidelijke beschrijving op de site en snelle levering.

slecht

Duurt veel te lang. Lijkt op geritsel, geen voorraad. Tijdens wachten van de bestelling hebben we gezien dat op de Marktplaats dezelfde producten 3 keer goedkoper zijn. Ook de verzendkosten zijn duur.

Prima geregeld.

Bij de levering ontbrak 1 flacon. Na een telefoontje de volgende dag nalevering incl 2 poetsdoeken als extraatje. Super bedankt.

Top product

Mijn pakket was op tijd verzonden helaas door de drukte bij postnl beetje vertraagd maar ik heb hem.

Snelle levering en goede service

Aantal keren hier wat besteld. Super producten ben er erg tevreden mee.

Snelle levering, en goede service

Snelle levering, en goede service. Ik had wat producten van o.a. Autoglanz besteld daar, en enkele producten speciaal voor het dak van mijn cabrio. Ik kreeg ook nog wat tips en aanbevelingen voor het behandelen van de lak (hierop zaten nogal wat kleine krasjes en swirls)

Super snel

Vriendelijk te woord gestaan en de producten waren snel in huis

Alles goed en snel verzonden

Ben steeds tevreden over de producten

Zeer tevreden over de producten , alleen bij de laatste zending was er wat fout gegaan met leveren , maar dit kwam omdat ik mijn huisnr niet had ingevuld door een automatisch invullen van gegevens maar dit is onmiddellijk rechtgezet door de afzender polishweb. 👍👍

frauduleus

Op 2 november 2019 heb ik 5 verschillen producten besteld, op 4 november heb ik de bevestiging met een track&trace nr. gekregen dat de bestelde producten verzonden zijn,maar.....een week later was mijn bestelling nog steeds NIET op het sorteercentra van post.nl toegekomen,ik heb polijstweb 2 mails gestuurd,waar ik geen antwoord op gekregen heb, Dan heb ik een geschil gestart via PayPal,daar met een mail via de geschillendienst....hier ook geen reactie....PayPal heeft mij het volledige bedrag terug betaald,waarvoor dank

Goed artikel en goed geleverd

Na een klein verzend probleem is het pakket snel geleverd.

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl