Snel en correct

Echt een goed werkende product geleverd.

perfect

snel en volledig geleverd

Duurt lang

Prima producten maar reken er niet op dat je het met 2 dagen in huis hebt. De 15e besteld en de 26e thuis geleverd. Wel goede kwaliteit spullen

Nog niks ontvangen na een week bestellen

Ik heb een week geleden 2 tubes poets besteld maar nog niks ontvangen. Ik hoop dat het zsm alsnog komt

Men moet geduld hebben hier.

Op donderdag een bestelling opgegeven, kreeg de bevestiging op vrijdag. Toen werd het stil.... Op mail werd niet gereageerd, telefonisch contact lukte ook niet. Pas na 1 week kwam er een reactie terug. Er was iets mis gegaan met de verwerking van de bestelling. Deze zou de dag erna verzonden worden. En warempel, vandaag bezorgd. Eind goed, al goed. Mooie producten, maar de communicatie moet nog aan gewerkt worden.

Goed๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Snelle levering, duidelijke site, 100% aanrader.

Geduldzaamheid

Nog geen pakje mogen ontvangen jammer genoeg...het zou gisteren geleverd worden maar niemand gezien en het pakje is terug naar julie blijkbaar.

Mooie website. Snelle levering evering

Gewoon prima

Topbedrijf

Zeer goede service en klantvriendelijk.

Perfect!

Makkelijke site, snelle levering en prima artikelen

Snelle levering, prima verlopen

Zie boven

Product is zeer goed

Prof polijst set besteld was vlug geleverd en werkte zeer goed. Alles weer bling bling

Oplossingsgericht en klantvriendelijk

Nadat mijn bestelling zeer snel binnen kwam, bleek ik zelf een fout te hebben gemaakt. Mark behandelde mijn vraag kordaat, en kwam met een goede en klantvriendelijke oplossing. Als ik van polijsten mijn hobby ga maken, dan word ik zeker vaste klant bij Polijstweb!

Top bedrijf.

mooie producten, vlotte levering en telefonisch ook goed bereikbaar.

Levering duurt lang

Vorigeweek maandag besteld en zijn nu al week verder maar heb nog niks

Erg behulpzaam

Goed advies

Verkeerd geleverd geen contact te krijgen

Spullen besteld zit niet alles bij de bestelling.proberen te bellen voicemail ingesproken en dan word je niet vriendelijk terug gebeld

Goede levering

Goed en vriendelijk contact met service afdeling gehad

super spul!

goed spul. wel eerst de ondergrond bijna krasvrij maken.

Zeer snelle levering

Mijn ervaring is erg goed.

Mijn ervaring met dit bedrijf is goed ben van plan om meer te bestellen.

Trage levering

Ik heb hier een polijstmachine besteld,kreeg na 3weken een mailtje dat het bij hun binnen was.Dus niet op voorraad,op site stond op voorraad.Ik zou iets extra krijgen als goedmakertje ,maar helaas. Na nog een week eindelijk binnen. ik ben wel tevreden over de machine.

Netjes snel en op tijd

Heel tevreden

Perfecte levering

Vandaag besteld volgende dag via post nl in huis๐Ÿ‘

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl

• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch โ€“ iedere stem telt.