traag

woensdag een setje polijstspullen besteld want zaterdag nodig , dan wil ik het niet dinsdag de week erop ontvangen. en vrijdag contact opgenomen over de status van bestelling maar er was niemand aanwezig want ze zijn eerder naar huis gegaan. dus dat is mijn mening.

Top !!!

Ik had een verkeerde kleur besteld. Met één e-mailtje werd dit nog vóór de verzending gecorrigeerd. Top!

Goed product

Goed product, snelle levering...top.

Goed geregeld en snelle leveringen top

top

Incomplete levering

Incomplete levering met andere artkelen als besteld. Heb wel iets nageleverd gekregen maar daarmee nog steeds niet wat was besteld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering ondanks de vakantie. Al eens eerder besteld bij polijstweb. Dik tevreden.

Snelle levering en goede produkten

Had niet eerder bij Polijstweb besteld, maar de bestelde polijstset kwam dag eerder dan voorspeld, klasse. De polijstset heeft een perfect resultaat opgeleverd, mede dankzij de goede beschrijving van werkwijze. De mirrorglans behandeling van het rvs met witte pasta is ook zeker als een spiegel geworden. Ga volgende keer zeker weer bij Polijstweb bestellen.

Late levering van product dat niet aan de verwachtingen voldoet.

De levering van het product nam een week tijd in beslag wat te lang is voor een levering in België. Dat het product Autosol Aluminium Beschermingsolie niet aan de verwachtingen voldoet is een tweede tegenvaller.

Snelle en correcte levering! Wordt snel op vragen gereageerd,zal hier zeker vaker gaan bestellen

Niet tevreden

Niets ontvangen, er wordt niet gereageerd op de mail.

Super ervaring.

Ik ben nogal een fan van Aluminium vazen, kandelaars, Fruitschaap en alles wat daar tussen zit. Bij geluk kreeg ik twee erg mooie vazen waarvan er eentje bij was die altijd buiten gestaan heeft. Ik heb nogal wat aan poets gekocht maar deze pasta crème van Polijstweb is het helemaal, maakt ook waar wat ze beloven, werkt super en de vaas zag er niet mooi uit maar nu naar de behandeling met Peek is de vaas weer gaan blinken. Ik ben er erg blij mee en zeker tevreden. Groetjes Mieke

Gewoon goed en snel

Besteld, verzonden,gekregen

Super snelle levering

Donderdag besteld, vrijdag geleverd in België, super overzichtelijke site ook

''s avonds besteld.... Volgende dag al in huis.

Snelle correcte levering. De bestelde ledergeur voor de leren stoelen in de auto ruikt echt naar leder.

Snel en conform afspraak

Professioneel materiaal tegen goede prijs en snel geleverd.

Goed en snelle bezorging

Alles goed

Hebben alles wat je nodig hebt voor wassen en polijsten

Goede service, snelle levering. Als je een vraag hebt krijg je deskundig antwoord.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering was snel

Voor 250 ml veel te duur

Pluspunten

Goed verpakt en snel verstuurd.

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl