Snelle levering alleen klopt niet alles

Snel geleverd alleen bestelde ik een fla El polijst schijf 200mm met asgat 16mm en kreeg een polijst schijf asgat 12 opgestuurd een mail verzonden maar daar krijg ik helaas geen antwoord op derest van de bestelling was in orde

Zeer snelle levering, en nette prijzen.

correcte service - vlotte communicatie

correcte service

Snelle levering van de juiste producten

In de RVS bumpers van m’n oldtimer zaten tamelijk diepe, lelijke krassen. Deze zijn nu compleet verdwenen. Op YouTube zijn voldoende ondersteunende filmpjes te zien van hoe te werk te gaan.

Zeer goede service

Een webschop waar je goed op kan rekenen Mark en collega's gaat zo door Grt v Houte

Goede en snelle levering

Duidelijke website, voldoende informatie. Snelle reacties en levering

Ruim assortiment, snelle levering, persoonlijk advies 10/10

Super kwaliteit, ruim (specialistisch) assortiment, snelle levering, persoonlijk advies 10/10

Goed spul en vlotte levering

Gewoon goed

Doen gewoon netjes wat ze beloven

Geweldige machine

Prijs/kwaliteit zeer goed super service Ik heb de machine gebruikt voor mijn auto en met dit apparaat heb ik mijn auto weer voorzien van een superglans.. Zeker een aanrader

Polijsten van graniet is niet een fluitje van een cent

Ik ben heel tevreden over de snelheid waarmee de polijstschijven zijn geleverd, maar ik kan nog niet bevestigen dat het polijsten van graniet inderdaad een "fluitje van een cent" is. Ik ben voorlopig tot korrel 1500 gekomen, dus korrel 3000 en 8000 staan nog op het programma, maar het graniet is nog niet zo glad als ik gehoopt had. Misschien komt alles goed als ik alle schijven heb gebruikt. Het is dus nog te vroeg om te zeggen hoe tevreden ik werkelijk ben over de polijstschijven. Op dit moment ben ik redelijk positief over de polijstschijven.

Goed product

Fijne website met juiste omschrijving. Op aangeven tijd geleverd

Prettig

Goede service. Snel geleverd en transparantie over voorraad op site. Doen wat ze beloven

Top product en snel geleverd

Top product en snel geleverd

Kwalitatief materiaal

Kwalitatief materiaal en snel geleverd.

Prima producten en snelle levering

Mooie en prima producten. Alles om je auto weer als nieuw eruit te laten zien. Mijn bestelling werd snel geleverd dus we konden snel aan de slag.

Goed assortiment, snelle levering, info op website niet helemaal in de pas met fabrikant

Polijstweb levert alles voor polijsten en een bestelling wordt snel en correct geleverd. De informatie op de website over de materialen waarvoor polijstpasta van Menzerna geschikt is, loopt niet helemaal in de pas met de website van de fabrikant. Daardoor is het voor een leek als ik niet duidelijk wat het meest accuraat is: de fabrikant omdat hij zijn eigen materialen het best kent en zoveel mogelijk verschilende pasta's wil verkopen, of polijstweb omdat zij partijkervaring hebben dat het minder nauw komt en daarop hun indicaties baseren.

Zending duurt lang

Het duurde lang voor ik mijn bestelling had ontvangen, en toen ik het ontvangen had was er helaas wat beschadigd( hier kunnen jullie niks aan doen natuurlijk). Maar ook daarna was gemeld dat ik alsnog de vlakon opnieuw opgestuurd kreeg, maar heb ook dit nog steeds niet ontvangen helaas.

zeer goede service

prima service

positief

communicatie en snelheid van behandelen order is zeer goed. Zou prettig zijn als je meerdere mogelijkheden zou hebben wie je als bezorgdienst wilt gebruiken. Is nu post nl, en ik weet niet hoe de ervaringen zijn van anderen, maar deze laat bij ons zeer regelmatig steken vallen, door of een uur voor afgesproken levertijd te melden dat het niet gaat lukken, maar vaker nog dat je de melding krijgt dat ze de spullen naar een ophaalpunt brengen ( en dit opvallend vaak bij wat zwaardere pakketten). In dit geval ook levering op de maandag middag bij ophaalpunt ipv bevestigde zaterdag ochtend. Ligt dus niet aan Polijstweb, maar aan post nl

Supper producten

Snel geleverd top matriaal

Prima producten

Prima producten en netjes verpakt. Levering was niet compleet en na een mailtje en een paar telefoontjes nalevering gekregen Dus uiteindelijk tevreden

Snel geleverd, goed verpakt.

Producten snel ontvangen.. netjes verpakt.

Bestelling snel geleverd, productie is zoals beschreven.

Werkt goed, polijst het marmer zowel droog als nat, werkt goed in de hoeken en moeilijk plekken

Goed en snel verzonden

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl