Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en goede service! Er was een verkeerd artikel geleverd, en zonder probleem een juiste nageleverd binnen 2 dagen.

Pluspunten

Snelle en accurate levering

Pluspunten

snelle levering goede prijs,prima bedrijf

Pluspunten

als op 5 cent na te weinig besteed dus voor 49,95 vind ik dat je als bedrijf geen verzendkosten moet berekenen. Dat moeten ze eigelijk dan veranderen.

Pluspunten

Top quality producten, bezorging zoals aangegeven, binnen de 24 uren na bestelling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service!!

Pluspunten

Snelle levering alleen de polijstschijven gaan heel snel stuk helaas maar een velg kunnen poetsen dus moet eigenlijk weer een nieuwe set kopen voor mijn andere velg

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

In elk bedrijf kan al eens een foutje optreden. Alleen zeer goede bedrijven zetten die onmiddellijk recht. Nog vooraleer mijn eerste negatieve kritiek te schrijven had het bedrijf al corrigerende actie genomen, heeft op velerlei manieren mij proberen hiervan op de hoogte te brengen, wat niet kom omwille van mijn twee dagen niet bereikbaar zijn. Jammer genoeg want, net na het versturen van de negatieve beoordeling was de fout reeds rechtgezet en daar ben ik ten zeerste van onder de ( positieve) indruk! Ondertussen het product met grote tevredenheid toegepast. Wie twijfelt over het voorval mag dat bij mij telefonisch navragen ter controle op 00 32 472 657 172.

Heeft een schitterende nazorg ingeval van missertje. Vertrouwenswaardig dus!

Pluspunten

prima snelle levering

Pluspunten

Netjes en snel geleverd ben zeer tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering.

De bijgevoegde “handleiding” ging nergens over. Geen info over welke schijf wanneer gebruikt moet worden en geen info over de bijgeleverde polijstblokken (groen en bruin). Dat lijkt me toch redelijk belangrijke info.

2 sterren: slechter dan verwacht

De as om de schijven op te monteren ontbrak in het pakket. Dit kan gebeuren echter na 3 keer gebeld te hebben werd de telefoon niet opgenomen. De voicemail ingesproken maar ook daar werd niet op teruggebeld. Zeer slechte zaak want zonder as kun je nog niks met de schijven. Later toch nog na het schrijven van de recensie de as gekregen met een extra polijsttube. Dit is goed opgelost echter jammer dat het pas na het schrijven van een recensie is.

Pluspunten

Snelle nalevering van een product dat niet in een combinatiedoos van producten zat - super !

Pluspunten

Correcte informatie, snelle verzending!

Pluspunten

Vlotte telefonische communicatie. Super polijstmateriaal met goede prijs/kwaliteit verhouding. Onberispelijke afhandeling;

De afbeeldingen op de site zijn soms verwarrend, Zelfde materiaal wordt op een verschillende manier afgebeeld;

Kelvinstraat 23

8861 ND Harlingen

Over Polijstweb

Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl