Pluspunten
Alles is positief
VerbeterpuntenVoor ons niet
Pluspunten
Super bedrijf had laatst iets verkeerd besteld kon het zo omruilen toen hij in de buurt was super netjes
Pluspunten
Goed materiaal
VerbeterpuntenInpakken
Pluspunten
Snelle positieve reactie. Flexibele aanpassing bestelling Voorbeeld
Pluspunten
Bestelling was om vreemde redenen niet aamgekomen bij mij,na 1 telefoontje alles opgelost superservice
Pluspunten
Snelle levering en goed werkende website
Pluspunten
Snelle levering en goede productomschrijving. Product voldoet aan mijn verwachting
Pluspunten
Snelle reactie en levering
Pluspunten
Alleen maar enkele tubes besteld, maar het geheel is vlot afgewikkeld.
Pluspunten
Goede telefonische informatie
VerbeterpuntenBereikbaarheid (telefonsch)
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit product.
Pluspunten
al 2 maal polijstspullen besteld, kleine bestellingen maar allebei prima geleverd
Pluspunten
Snelle levering Aanvankelijk was de levering incompleet maar doordat snel en adequaat gereageerd werd op mijn melding werden de volgende dag al de overige artikelen geleverd.
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe nog maar een keer iets besteld en tot nu toe is het beeld positief.
Pluspunten
Na ontvangst bleek de kit niet in overeenstemming met de omschrijving op de website. Een foutje blijkbaar, maar Mark zette dit recht door de volgende dag de ontbrekende spullen op te sturen.
Ik vond de levertijd lang duren
Polijstpads van een kit werden in de foute maat geleverd. Mail gestuurd. Afwachten wat nazorg voorstelt.
Pluspunten
Top bedrijf!
Pluspunten
Gedegen vakmanschap en uitstekende hulp en uitleg over het product.
Kelvinstraat 23
8861 ND Harlingen
Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl