Levertijd vond ik wat lang, kwam ook door het weekend wellicht, maar levertijden kunnen vlotter.
Pluspunten
Communicatie rondom bestelproces verliep soepel en vlotjes. Al eerder besteld en echt snel geleverd.
VerbeterpuntenGebruik een andere afleverdienst. Pakketje werd inderdaad de volgende dag aangeboden, maar onder werktijd. Nu liggen de spullen in een dierenwinkel die al gesloten is als wij uit het werk komen. Uiteindelijk duurt het dus een week voordat ik het pakket heb en moet ik extra kosten maken om het in mijn bezit te krijgen. Proces bij polijsten geen klachten; aflevering doet daar voor mij flink afbreuk aan.
Pluspunten
Goed advies,goede communicatie,prima voor profs.
Pluspunten
Ruim assortiment en kwalitatief goede producten. Veel goede tips op de website over het gebruik van de materialen. Er waren wat verbeterpuntjes waar snel op werd gereageerd. Er werd extra aandacht geschonken om een tevreden klant te maken.
VerbeterpuntenDe verpakking liet te wensen over. Dit is in een nalevering echter al aangepast. De omschrijving van een van de sets was niet helemaal duidelijk waardoor even wat verwarring ontstond.
Pluspunten
Netjes geleverd
Pluspunten
Goed assortiment
VerbeterpuntenPolijstset komt zonder handleiding. Zou handig zijn. Ben er nu via jullie website achter gekomen dat de sisal-schijf voor het fijne werk is.
Pluspunten
Keurig de gevraagde info verstrekt. Keurig op tijd geleverd. Vriendelijk aan de telefoon.
Pluspunten
Snelle levering, concurerende prijzen
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke uitleg op de site over producten
Pluspunten
Duidelijk internetpagina. Bestelling online was snel geregeld. Direct een mail terug
Jammer dat je als bedrijf niet een account kan maken en dat het via vacatuur betaalt kan worden
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenKwam beschadigd aan. Verpakking verbeteren
Pluspunten
Polijstschijven besteld. Deze kwamen keurig en snel binnen.
Verbeterpuntende gaten van de schijven kunnen wel wat beter gecentreerd worden.
Kelvinstraat 23
8861 ND Harlingen
Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl