Pluspunten
snel, betrouwbaar.
Verbeterpuntenverzendkosten zijn te hoog. probeer DPD verzenddienst eens. een zeer groot pakket uit England kost bij DPD 14,50 engpnds. creditcard visa bv is niet mogelijk. wel PayPal, ideal, echter deze strooien achteraf met schimmige mails.
Pluspunten
Kwaliteit producten , erg snel geleverd!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke informatie
Pluspunten
Binnen 1 dag is huis. Nog bedankt voor jullie advies, het polijsten ging erg gemakkelijk. Top service!
Pluspunten
op tijd geleverd en corect verwerkt en geinformeerd
Pluspunten
snelle levering goede producten
Verbeterpunten-
Pluspunten
maandag besteld en dinsdag al in huis kan ik mijn zundapp polijsten top service gaat in de toekomst zeker nog eens bestellen
Beter product leveren.
Beste Mark, Wij vinden het erg jammer dat u niet tevreden bent met onze polijstschijven. We hebben u een oplossing geboden 1 daarvan was om bij ons langs te komen zodat we het u voor kunnen doen, zodat u in de toekomst zelf kunt gaan polijsten. Wij hebben helaas niets meer van u vernomen De werkbankslijper welke u heeft gebruikt is geschikt voor 100 tot 125 mm schijven. De 200 mm schijven die u bij ons heeft gekocht zijn daar te groot voor, de slijper heeft niet voldoende kracht om de schijven op juiste toeren te laten draaien. We hebben, uw retour gestuurde set zelf ook geprobeerd en daar een filmpje van gemaakt, na onze mening mooi hoogglans. https://www.youtube.com/watch?v=lmjgbk5BSe8 Met vriendelijke groet, De klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
goede foto's op de website en uitleg
Verbeterpuntenkeuzefilters op de website of misschien verschil tussen grof, middel en fijnbedrijf. filmpjes over polijsten instructie over beschermmiddelen ivm hand en gezichtsbescherming.
Pluspunten
heb ze een keer gebeld . goede uitleg over wat ik het beste als polijstset kon bestellen
Verbeterpuntenjullie kunnen beter via post nl verzenden . vond dat ups lang duurt .
Bedankt voor uw feedback. Wij hebben in het verleden altijd met post NL verzonden, maar dit is ons helaas niet zo goed bevallen. UPS levert normaliter binnen 24 uur, in uw geval is het iets langer geduurd. De reden hiervan is dat wij die week van 4-5-6 januari 2016 te maken hebben gehad met extreme ijzel. De chauffeurs van UPS werkten een aantal dagen niet. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Pluspunten
Snel geleverd, voldoende assortiment. overzichtelijke ingerichte site met duidelijke uitleg over het gebruik van de producten.
VerbeterpuntenMazerna maakt gebruik van coderingen voor de polijstpasta. Wellicht is het handig om een link te plaatsen naar hun productoverzicht. Dan is duidelijk welke plaats de pasta's binnen het assortiment van Mazerna innemen. Nu heb ik zelf gezocht naar deze info.
Pluspunten
Snel geleverd en naast de gebruikelijke track and trace; ook updates via de mail
Pluspunten
Snelle levering Duidelijke info op website Uitzonderlijk goede nazorg nav problemen
VerbeterpuntenKwaliteit goedkoopste polijstset waarborgen
Kelvinstraat 23
8861 ND Harlingen
Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl