Pluspunten
Zeer snelle levering. Duidelijke website.
Pluspunten
Telf. goed bereikbaar,deskundig advies.
VerbeterpuntenMen is net overgestapt naar UPS,maar van de geleverde 7 delige polijstset was ,één polijststaaf in 3 delen gebroken. De verpakking was niet geweldig.Men moet dit beter en schokvrij verpakken!!
Pluspunten
Goed product met duidelijje handleiding.
VerbeterpuntenBezorging vond ik lang, 4 dagen, voor product wat vooradig was.
Snelheid van leveren verbeteren. Mijn bestelling heeft een kleine week geduurd.
Pluspunten
Duidelijk snel en gemaakte afspraken nakomen duidelijke site met genoeg info
Pluspunten
veel. soorten spullen
Verbeterpuntensnelheid van levering(c.a. een week) , ook. levering van de juiste producten(klopte bij mij niet, dit is uiteindelijk wel hersteld)
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat wij tot een oplossing zijn gekomen betreft de foutieve levering,helaas maken wij ook wel eens een foutje maar zijn blij dat we op de goede manier hebben kunnen oplossen. Betreft de levertijd hebben wij inmiddels ook direct maatregelen getroffen. Wij verstuurden alles met DHL, maar door overmacht kon DHL niet meer aan onze eisen voldoen (levering binnen 1-2 dagen) Om deze reden zijn wij ook per direct overgestapt van vervoerder zodat wij snelle leveringen in de toekomst weer kunnen garanderen. Met vriendelijke groet, De klantenservice
Pluspunten
betrouwbare leverancier
Wellicht verzendtijd vermelden op website. Bv nu bestellen verzending x uur / dagen
Pluspunten
Snelle afhandeling, snelle levering. Super!!!
Pluspunten
perfect spul snel geleverd
Kelvinstraat 23
8861 ND Harlingen
Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl