Prijs
Geachte Heer Miedema, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u zich niet kon vinden in de prijs van de Belgom poets set. Wij hebben u inmiddels een mail gestuurd met een toelichting.We kunnen helaas niet zakken met de prijs betreft de Belgom producten omdat de verkoop prijzen vast staan. Indien wij onder deze prijs gaan verkopen lopen wij het risico het dealerschap van belgom kwijt te raken. Met vriendelijke groeten, De klantenservice Polijstweb.nl
Pluspunten
Klantenservice was goed ondanks een latere levering toch alles top ontvangen
VerbeterpuntenUPS geeft een trackingcode met onduidelijkheid. Zelf zie ik liever de post of transvision als bezorgers
VerbeterpuntenVerzendtijd aankondigen
Pluspunten
Mooie producten voor een prima prijs
Verbeterpunten--
Pluspunten
Men denk met de klant mee, en in oplossingen.
Verbeterpuntencommunicatie kan beter. Er was een voorraadprobleem, en er werd pas gecommuniceerd na aanleiding van mijn vragen. Vervolgens werd er prima meegedacht, en verschillende oplossingen aan gedragen. Ik vertrouw er op, dat dit volgende keer beter zal gaan.
Pluspunten
Goed advies over de polijstproducten en erg snel geleverd
Pluspunten
tevreden klant snelle bediening en een goede comunicatie
Pluspunten
Geweldige service en snelle levering, ik was opzoek naar schuurschijven maar deze stonden niet op de website, polijstweb heeft ze speciaal voor mij besteld en had ze 3 dagen later in huis(erg snel voor een speciale order) Top mannen jullie hebben mij zoals gewoonlijk voortreffelijk geholpen
Pluspunten
Reageren uitstekend op niet goed gelopen zaken
Pluspunten
Prima spullen en uitstekend uitgelegd op uw internetsite. Prima! Jammer dat ik niet eerder van u bestaan wist!
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
Informatieve site, goede service
VerbeterpuntenIk kreeg (schuurwiel) niet wat ik bestelde, maar achteraf was het zelfs beter...
Pluspunten
mooi resultaat , dit had ik niet verwacht!
Pluspunten
De website is informatief en je kunt makkelijk bestellen. Duidelijke e-mails over behandelstatus en een vlotte verzending. Mooie kwaliteitsproducten. Zeer tevreden, prima bedrijf!
VerbeterpuntenAssortiment op autolak polijstgebied eventueel uitbreiden met andere merken. De Menzerna producten ook onder het kopje Polijsten onderbrengen, dat zoekt wat makkelijker.
Pluspunten
Duidelijke website met goede beschrijving. Snelle levering.
Kelvinstraat 23
8861 ND Harlingen
Polijstweb is een online speciaal zaak in alles wat met polijsten en poetsen te maken heeft. Polijstweb levert polijstmaterialen en autoverzorgings-producten aan de particuliere en de zakelijke markt. Wij zijn importeur van de merken - Autoglanz - Moore Carcare - FX Protect - SJP Products Wij verzenden vanaf 50 euro gratis binnen Nederland. Tot ziens in onze speciaal zaak. www.polijstweb.nl