Beste Wendy, Bedankt voor uw beoordeling. Kunt u mij een foto sturen van het eindresultaat? Ik wil graag even controleren of het probleem ligt aan de foto of dat er iets anders aan de hand is. U kunt de foto sturen naar: klantenservice@watzalikkopen.nl Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Jean-Paul Watzalikkopen.nl
Originele beoordeling
Beste Jessy, Bedankt voor uw beoordeling. Kunt u een foto sturen van het artikel? Dit mag naar: klantenservice@watzalikkopen.nl Ik vermoed dat het een "pers" lijn is. Deze lijnen verdwijnen sowieso van de rompertjes zodra het artikel gewassen is. Omdat de bedrukken er letterlijk (hard) op gedrukt wordt kan dit namelijk zo zijn. Graag zien we de foto verschijnen zodat we kunnen kijken of dit ook echt het probleem is. Met vriendelijke groet, Jean-Paul Watzalikkopen.nl
Bekijk hier ons Webshop Keurmerk certificaat.
De webshop met cadeaus voor elke gelegenheid!