Originele beoordeling
Beste Yentl, Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling. Zodra wij van u te horen hebben gekregen dat de bestelling kapot is geleverd hebben wij direct contact met u opgenomen met de optie om de bestelling gratis opnieuw te bedrukken en te versturen. Helaas bent u van mening dat het onze schuld is dat de bestelling kapot is geleverd. Wij vinden het erg jammer dat u niet begrijpt dat wij afhankelijk zijn van de bezorgers. Helaas wilde u niet de volgende dag de bestelling gratis opnieuw ontvangen. Wij hebben uw bestelling geannuleerd en het geld naar u terug overgemaakt. Met vriendelijke groet, Jean-Paul Watzalikkopen.nl
Beste Mario, Wij vinden het vervelend om te lezen dat u de bestelling niet op tijd heeft ontvangen. Ik zie alleen wel dat u onze verzendmethodes verkeerd heeft begrepen. U heeft namelijk gekozen voor VERZONDEN in 1-2 werkdagen. Dit betekend dat het in 1-2 dagen bij ons de deur gaat. Wij melden bewust niet bezorgd in 1-2 werkdagen omdat wij afhankelijk zijn van de bezorgers van PostNL en DHL. Wij kunnen bezorging in 1-2 dagen niet waarmaken, daarom adverteren wij hier niet mee. Verzonden in 1-2 werkdagen kunnen wij wel waarmaken. Vandaar dat wij ook hier mee adverteren. Ik heb ook contact met u opgenomen via e-mail. Met vriendelijke groet, Jean-Paul Watzalikkopen.nl
Beste Esther, Bedankt voor uw e-mail. Het is helaas altijd vervelend als een bestelling langer onderweg is. Helaas heeft u alleen de spoedmethode verkeerd begrepen. Op onze website staat duidelijk vermeld dat de bestelling in 1-2 dagen bij ons de deur uit gaat. Wij zeggen bewust niet dat de bestelling in 1-2 dagen wordt bezorgd. Wij zijn namelijk volledig afhankelijk van PostNL en DHL. Hierdoor kunnen wij nooit garanderen wanneer een bestelling wordt bezorgd. Wij kunnen wel garanderen dat de zending in 1-2 dagen bij ons de deur uit gaat. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Jean-Paul Watzalikkopen.nl
Beste Theo, Wij zijn gelijk voor u gaan kijken wat er aan de hand was. Uw bestelling is op vrijdag verzonden en vervolgens is deze door DHL helaas niet gelijk verwerkt. De bestelling is een aantal dagen later wel bij u bezorgd. Helaas krijgen wij vervolgens alleen geen reactie meer van u. Wij hadden graag nog even van u gehoord of het inderdaad allemaal is opgelost zoals DHL aangeeft. Met vriendelijke groet, Jean-Paul Watzalikkopen.nl