Pluspunten
Keurige afwerking
Pluspunten
Prima zijn zeer deskundig en ook flexibel.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel, accuraat, goede prijs: alles wat ik nodig heb dus.
Pluspunten
Snel en correct geholpen - bedankt!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, zeer kundige monteur
VerbeterpuntenAdvisering op de site
Het microfoontje hing na een uur al los. Heb dit zelf gelijmd.
Pluspunten
Zie de beoordeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer nette afwerking, niets van buiten zichtbaar. Alles werkt naar behoren, nu komt de toekomst ons de houdbaarheid laten weten, maar ik heb met wat ik zag bij het inbouwen weinig zorgen over.
VerbeterpuntenEigenlijk niets op te zeggen ,buiten de twee kleine beeps en het feit dat ik de inderdaad voor ons kasteeltje zie staan op de kaart bij movinobjects is er geen verschil behalve dat uw systeem een belangrijke veiligheidsfactor voor ons is.
Pluspunten
prima en snel geregeld voor een goede prijs en op goede locatie dichtbij . Goede uitleg. Zeer tevreden. Zeer aan te bevelen.
Pluspunten
Zeer goede monteur die goed wist wat hij aan het doen was zeer klantgericht Was op de afgesproken tijd aanwezig en belde 10 min vaste voren perfect
Pluspunten
Snel afspraak kunnen maken Goede prijs kwaliteit verhouding Goede informatie over klasse 2 goedkeuring Personeel keurig op tijd en goed doorgewerkt en binnen de tijd klaar correcte verklaring klasse 2 alarm achteraf t.b.v. verzekeringsmaatschappij.
VerbeterpuntenHet is beter om de bedrading zoveel mogelijk intern in de camper te houden om misbruik te voorkomen d.m.v. doorknippen van draden. De dieven zijn beter op de hoogte dan je denkt.
Pluspunten
Goede instructie, hele goede opvolging van afspraken, grote flexibiliteit en meedenken met klant.
Pluspunten
perfecte service. Komen afspraken geheel na!
Pluspunten
kan gewoon niet beter met uitstekend personeel..
Pluspunten
- Snel reageren op de email - Duidelijke informatie
Pluspunten
Duidelijke afspraken
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Fijne en snelle service. Aardige en vakkundige mensen. Tijdens het inbouwen gewoon door kunnen werken met Wifi bij Fleetacces.
Pluspunten
snelle levering en redelijke prijs
Pluspunten
Snel, professioneel.
Pluspunten
Snelle en vakkundige inbouw, kon binnen enkele dagen geholpen worden op een locatie dichtbij huis.
VerbeterpuntenVerkorte handleiding voor veel voorkomende handelingen zoals tijdelijk uitschakelen.
Pluspunten
Was snel en goed. Mooie startonderbreker.