Pluspunten
Snelheid, klantvriendelijk
VerbeterpuntenBevestigings tape van microfoon en display losgelaten. Kan in de gebruikershandleiding niets vinden over het half wegvallen van de display, hoort dit of niet?
Pluspunten
netjes gemonteerd
Verbeterpuntenalarm is veel minder duidelijk hoorbaar na montage onder de motorkap. familie heeft golf GTI met VW alarm en is veel luider. Daarnaast gaat alarm niet af bij aanraken auto of bij wiebelen en gaat niet snel af na activering in cockpit.
Beste klant, vervelend dat het geluid minder goed hoorbaar is dan u had verwacht. Graag willen wij met u kijken of wij de plaats van de sirene kunnen verplaatsen, waardoor in uw geval beter hoorbaar is. Voor overige zaken met betrekking tot de afstelling kunt u bellen met ons kantoor en zij zullen met u een afspraak maken. 088-0123300. Bedankt voor uw feedback!
Op tijd komen
Pluspunten
Goede en snelle service
Pluspunten
Vriendelijke benadering en vakkundige inbouw van alarm.
Verbeterpuntengeen
Uitleg van de aanvullende opties en diensten van Technocon kon beter hoewel ik snap dat dat eigenlijk een taak van Technocon is. De website van Technocon om zaken te bestellen is een ramp!
Pluspunten
Snelle levering, na telefonische afspraak. Fijne mensen om te communiceren en proberen steeds het beste resultaat te geven
VerbeterpuntenNiet van toepassing, het inbouwen is klaar terwijl je wacht onder het genot van een kopje koffie. En Wifi is aanwezig dus je kunt met je werkzaamheden doorgaan.
Pluspunten
Erg behulpzaam goede uitleg snelle service
Kan niets bedenken! Is wel pas week geleden natuurlijk... ;-)
Pluspunten
- Zeer snelle reactie op mails of bellen. - Votte afhandeling van administratieve kant. - Vriendelijk personeel. - Kennis van zaken.
Pluspunten
Gemaakte afspraken worden nagekomen.
Pluspunten
goede uitleg vooraf en tijdens inbouw
Pluspunten
Vriendelijke monteur die zijn best doet alle kabels netjes weg te werken en alle tijd neemt om mijn vragen te beantwoorden
VerbeterpuntenDe alarmtest was lastig, uiteindelijk heb ik deze een dag later afgehandeld met de klantenservice. Het heeft een uur tijdverlies opgeleverd voor mij en de monteur om erachter te komen dat het niet aan mijn auto lag en het ingebouwde alarm. Blijkbaar lag de server eruit. Dat kan Fleetacces voortaan sneller mededelen.
Helaas is het testen van een klasse 5 alarm niet in ons eigen beheer en zijn wij afhankelijk van Vodafone en de leverancier. Hier kan noch de leverancier noch Fleetaccess helaas weinig aan voorkomen. Als compensatie heb ik u zojuist een mail gestuurd voor een goed adres om uw navigatie te upgraden. Hier had u in eerder mail over geïnformeerd. Bedankt voor uw duidelijk feedback.
Pluspunten
Snelle en vakkundige service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik hoop dat het zo blijft.Hier kunnen HEEL VEEL bedrijven wat van leren .Succes
Pluspunten
Duidelijk gecommuniceerd. Zeer prettig personeel. Adequaat en zeer to the point. Duidelijk gemotiveerd. Prima !!
VerbeterpuntenZou het niet weten. In deze tijd van vervlakking en gepruts over de gehele linie is dit een verademing.
Pluspunten
Zeer vriendelijk
Pluspunten
Afspraken komen ze tot nu toe goed na . En snelle service als er iets mis gegaan is met de installatie .
VerbeterpuntenControle uitvoeren als monteur het product heeft geinstalleerd .
Pluspunten
Marijn was ook 's avonds bereikbaar wat heel handig was
Verbeterpuntende auto was niet klaar toen ik kwam, wellicht handig om even te bellen wanneer de auto klaar is, dit voorkomt onnodig wachten