Pluspunten
Geleverde Parrot Carkit is zeer bruikbaar en mooi apparaat en zeer gebruiksvriendelijk
VerbeterpuntenEen forse bundel snoeren is aan zijkant schutbord zichtbaar; dat had wel wat beter afgewerkt kunnen worden
Pluspunten
behulpzaam, goede uitleg en flexibel
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling
VerbeterpuntenWachttijden verkorten
Pluspunten
Erg net bedrijf, professionele en snelle inbouw. Alles in overleg met degene die installatie inbouwt. Alles keurig volgens afspraak. Mijn carkit Parrot MKi9200 werkt perfect. Erg tevreden !!
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, bedrijf is een aanrader
Pluspunten
Zeer nette inbouw
VerbeterpuntenLevertijd van de bestelde goederen
Pluspunten
Alles positief.
VerbeterpuntenGeen.
Betrouwbaarheid, nazorg en garantie van het product is na een week van installatie nog niet te beoordelen.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk
Pluspunten
Snel, betrouwbaar, vriendelijk personeel
Pluspunten
Erg goed terwijl ik een kritische klant ben. Alle afspraken zijn nagekomen en keurig de certificaten opgestuurd gekregen. Prima!
Pluspunten
Zeer betrouwbaar, goede uitleg en vakkundig
Pluspunten
Op tijd, netjes, correct, installatie perfect, uitleg in orde, geen enkel probleem.