Pluspunten
goedkoop prijzen en goed kwalite
Pluspunten
Deskundige medewerkers. Werken volgens de gemaakte afspraken.
Pluspunten
Komt de gemaakte afspraken na!
VerbeterpuntenIets sneller leveren.
Pluspunten
We zijn zeer goed en snel geholpen. De parrot is top. We hadden er al 1 in een andere auto maar we kunnen merken dat dit jullie werk is want hij doet het vele malen beter.
Pluspunten
Net bedrijf, goed bereikbaar en voor zover ik kan inschatten goede kennis van zaken.
Pluspunten
Nette monteur die het alarm netjes heeft ingebouwd.
Pluspunten
Komen afspraken keurig na... Kreeg certificaat heel snel thuis gestuurd. Heb op locatie in laten bouwen.
Pluspunten
snelle reactie op vragen correcte afhandeling
Pluspunten
Zeer klantgericht; op zoek naar de beste oplossing. Kwaliteit en Vakmanschap iets lager beoordeeld - maar alleen omdat het alarm pas enige dagen in mijn auto zit. Ik ga er wel vanuit dat het een kwalitatief goede oplossing is en blijft.
Pluspunten
Aardig personeel, duidelijke focus, goede kennis van zaken.
VerbeterpuntenUitstraling mag iets professioneler.
Pluspunten
Goed geholpen aan de telefoon, ook een nette uitleg gehad van de werkzaamheden, alles ging volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Reageren snel op emails. Maken duidelijke afspraken en communiceren helder. Inbouw van het autoalarm is keurig en deskundig op mijn eigen locatie uitgevoerd door een vakkundig monteur. Goede uitleg en demonstratie. Bedrijf komt op mij professioneel en betrouwbaar over. Belangrijk als het gaat om een autoalarm!
Pluspunten
Snelle repspons op verzoeken en meedenken met klant
Pluspunten
Enthousiast, deskundig en zeer klantgericht.
VerbeterpuntenNee, het stopcontact voor de laptop onder de tafel zit er al en de prijs is fair.
Pluspunten
Monteur ging door tot het werkte ondanks dat het even tegen zat. Top.
Pluspunten
Inbouw gebeurde vlot, netjes en vakkundig.
VerbeterpuntenMen was twee schroeven vergeten terug te zetten, verder was alles netjes ingebouwd. Duurde enkele weken voor men tijd had
geen
Pluspunten
Snel netjes en duidelijk
VerbeterpuntenJa,ik kreeg een mail over de noodzakelijke punten die ik moest doormailen. Op het moment dat ik mijn bus ophaalde was de stroom van de accu geweest .Daardoor deed de radio het niet en kon ik mijn carkit niet gebruiken.Als mij in de eerste mail de radiocode was gevraagd had mij dat een hoop ergernis gescheeld. Wellicht een punt?