Pluspunten
Van begin tot eind alles goed uitgelegd. Vriendelijk personeel. Goed bezig!!
VerbeterpuntenGeen tips
Pluspunten
prima produkt en service.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Zeer nette service en uitleg
Pluspunten
Prettig, deskundig, oplossingsgericht en duidelijk.
Pluspunten
Woensdag besteld, donderdag Parrot carkit gemonteerd! Wat wil je nog meer? Door uitval van andere klant en snel improviseren kon mijn carkit de volgende dag al gemonteerd worden. Super. Bedankt.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, vakkundig, snelle goede service.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Service op lokatie, snel en betrouwbaar.
Pluspunten
Prijsopgave heel snel, werd daarna gebeld om te checken of alles duidelijk was. Monteur kwam keurig op tijd. Nette monteur, goed uitgelegd wat hij ging doen, netjes en schoon gewerkt. Zeer tevreden over de afhandeling.
Pluspunten
Goede en snelle service tegen de juiste prijs. Ontvangst en uitleg van systeem ook erg goed.
Pluspunten
De monteur die de carkit heeft geinstalleerd was a. op tijd en b. heeft het snel en netjes gedaan. Super !
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zondag een mail gestuurd, ma offerte binnen met de uitleg over het in te bouwen alarm, woensdagmiddag de auto alweer opgehaald! Super Met vriendelijke groet, Peter van den Heuvel
VerbeterpuntenIk weet geen verbeterpunten voor dit bedrijf
Pluspunten
goede uitstraling en communicatie.correcte manier van zakendoen
Pluspunten
zeer vriendelijke en kundig personeel snel en nette installatie met duidelijke uitleg hoe alles werkt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
OP tijd op afspraak.
VerbeterpuntenEvt. vlugger afspraak maken. Gaarne bevestiging afspraak enkele dagen voor afspraak ter herinnering.
Pluspunten
ZEER VRIENDELIJK PERSONEEL !! ZO VER RIJDEN EN TOCH ZO`N KLEIN BEDRAG VOOR OP LOKATIE INBOUWEN. GEWELDIG. GOEDE EN DUIDELIJKE WEBSITE.
Pluspunten
Prima geregeld, opvolging en vragen netjes teruggekoppeld.
Alleen een compliment: Buitengewoon accurate medewerker TOP!
Pluspunten
Heldere afspraken; goede prijs/kwaliteit verhouding; op tijd; technisch prima
VerbeterpuntenNiet nu. ik ben benieuwd of ik nog van de nazorg en/of garantie gebruik moet gaan maken, wat ik niet hoop, maar dat is nu de enige onbekende, hoe men hiermee omgaat.
Pluspunten
goed proces
Verbeterpuntennee