Pluspunten
Helder, meedenkend, professioneel
Pluspunten
snel en goed geholpen
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
zeer netjes geholpen,,keurige vakman..
Pluspunten
leuke behulpzame mensen zoals het hoort
Verbeterpuntenjn,v,t,
Pluspunten
snelle levering, inbouw en vakmanschap
Verbeterpuntenloopt prima zo
Nee, geen
Pluspunten
goede prijs vriendelijke monteur met kennis
Verbeterpuntenfacturen eerdere versturen dit geldt ook voor de certificaten moeten daar wel even op wachten helaas. Tevens wist de monteur niet wat wij moesten betalen moesten de mail laten zien.
Pluspunten
Snelle reactie op email aanvraag. Proactief aandragen technische oplossingen Vriendelijke medewerkers
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig op afgesproken tijd aanwezig. Ondanks tegenslag toch vrolijk doorgaan Bestaande parrot vakkundig verwijderd Zeer netjes werkend Gaat goed om met eigen gereedschap
VerbeterpuntenDe monteur zou wat ontvettingsmiddel mee kunnen brengen. :-)
Pluspunten
Alles super geregeld, afspraak ,contact,goede montage , nette prijs, nette en vriendelijke monteur echt een aanrader. Bedankt. m.v.g. W.Leushuis Almelo
Pluspunten
Klantvriendelijk, Terzake kundig, Servicegericht. Kortom:Top!
Pluspunten
Professionele monteur, aangename communicatie, montage en prijs 100% volgens afspraak.
Pluspunten
Heldere communicatie, zeer flexibel bij het maken van een afspraak. Prettig dat inbouw en verkoop van carkits los van elkaar mogelijk is.
VerbeterpuntenCarkit sneuvelde 1 dag na plaatsing (matige soldeerverbinding, zelf gemakkelijk te repareren).
Bedankt!
Pluspunten
Monteur was ruim op tijd en belde om te zeggen hoe laat hij aankwam.
VerbeterpuntenOmdat carkit op locatie moest worden ingebouwd, duurde het iets langer voordat dit gerealiseerd kon worden.
Pluspunten
Vriendelijke en behulpzame dienstverlening