Pluspunten
Handig en snel via internet te regelen.
Verbeterpuntennee
Pluspunten
men neemt de tijd voor de klant, en werkt erg zorgvuldig!
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenWeet er geen
Pluspunten
Snelle afhandeling.
VerbeterpuntenMontage is heel snel gedaan, maar de parrot en het microfoontje zijn niet goed vastgezet.
Pluspunten
het personeel,en zorg was perfect
Verbeterpuntenik zou wel en matereaal wagentje kopen zodat je altijd je gereedschap bij de hand hebt. dan is het ook georderd. en kun je altijd met je gereedschap om de auto heen gaan.
Pluspunten
- goede prijs - snelle service
Verbeterpunten- niets
Ook een klasse 3 alarm kopen? http://www.fleetaccess.nl/klasse-3-alarm/
Pluspunten
Kennis over de geleverde producten
VerbeterpuntenJammer dat er maar 1 adres is in nederland waarmee je de ECU van mijn auto kan programmeren.
Pluspunten
Heldere prijsopgaaf, snelle service! Vriendelijk personeel.
Verbeterpuntengeen.
nee
Pluspunten
Vriendelijk , toegankelijk en behulpzaam
Verbeterpuntensneller koffieapparaat
Pluspunten
Aanwezigheid wifi, helaas kreeg ik deze niet werkend. Prima koffie.
Verbeterpuntendoordat eerdere klanten te laat aankwamen te langer dan normaal moeten wachten. Als ik mijn werk niet bij zou hebben gehad zou ik me daar toch vervelend hebben gevonden (onderbezetting?)
Pluspunten
Afspraken worden nagekomen en goede nazorg. Geen ``hit en run`` mentaliteit. Goede kennis van hedendaagse BMW auto's waarin je geen "jan en alleman" iets kunt laten inbouwen.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
erg vriendelijk
Verbeterpuntenroute planner
Pluspunten
Bij onverwachte problemen doet men alles om de problemen op te lossen, ook als dat betekend wat langer door te gaan. Dit heeft op mij een goede indruk gemaakt.
VerbeterpuntenKoekjes bij de koffie :)
Pluspunten
goede service, duidelijk instructie
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
1. Alles ging duidelijk en vlot. 2. De monteur was correct, efficient en bekwaam. 2. De prijs kan ik nauwelijks beoordelen, want die was beperkt tot de voorrijdkosten (€ 25). De monteurskosten zaten inbegrepen bij de prijs van het geïnstalleerde product (Parrot carkit).
Verbeterpunten1. De communicatie was goed en duidelijk, maar de monteur kwam bijna 3 kwartier vroeger (10.15) dan afgesproken (11.00 / 11.30). 2. Nazorg en garantie kan ik (nog) niet beoordelen, want de werkzaamheden zijn gisteren uitgevoerd.
Pluspunten
Duidelijk 1 aanspreekpunt, die ook nog goed weet waar hij het over heeft, wel verkoop gericht maar dat is opzich geen probleem hij staat volledig achter het product,
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten, toppie bedrijf