Pluspunten
Ook weer in onze nieuwe auto de DEFA DVS90 inlaten bouwen,tevens de Black Vue DRS990-2CH. Na een gestolen auto blijf ik zweren bij een onafhankelijk alarmsysteem geleverd door Fleetaccess.nl.
Pluspunten
Communicatie, service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Alles prima geregeld.
Verbeterpunten..
Pluspunten
Nette monteur en op tijd voor montage
Pluspunten
Snelle reactie op vragen, zowel via de mail alsook per telefoon. Afspraken worden 100 % nagekomen. Complimenten !!
Pluspunten
Professioneel bedrijf. Alles volgens afspraak gegaan. Zoals het hoort.
Pluspunten
Oude beoordeling was voor een ander bedrijf .... sorry ik schaam me diep ,,,,, ben er blij mee scheelt weer bekeuringen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
vakbekwame medewerker, weet wat hij moet doen en geen vragen. kwam prima voor elkaar. bedankt
Pluspunten
Kwaliteit /flexibel /
Pluspunten
Zie totaaloordeel hierboven.
Pluspunten
Goed geholpen, alles netjes ingebouwd en een duidelijke uitleg gehad over hoe alles werkt.
Pluspunten
Netjes en snel geregeld
VerbeterpuntenIk moest langer op inbouw wachten dan van de verzekeraar de tijd was verleend.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Door uitval monteur ging afspraak niet door. Door medewerker snel een oplossing gevonden en alsnog snel een nieuwe afspraak kunnen maken. Monteur werkt zeer netjes en legt daarna alles goed uit mbt werking product. Prima service van medewerkers!
Pluspunten
Goede communicatie, nakomen afspraken, kwaliteit
VerbeterpuntenHet opbouw rondje op het dashboard is niet helemaal netjes