Uitleg over specifieke gebruik met de camper had iets beter gekund. Nu moest ik er zelf achter komen dat ik de voordeur van de truck moet openen en sluiten om te voorkomen dat het alarm na enkele seconden automatisch aanging.
Pluspunten
Snel,deskundig ,servicegericht,klantvriendelijk samengevat :Top!
Verbeterpuntenzou het niet weten
Pluspunten
Goede prij/kwaliteit verhouding Vestiging in de regio
VerbeterpuntenCommunicatie Klantvriendelijkheid Nakomen van afspraken
Pluspunten
INbouw Door Vakman in de stroomende regen. Klasse!!
Pluspunten
Nette afhandeling en de monteur denkt mee en heeft kennis van zaken!
VerbeterpuntenBlijf op deze kwaliteit werken en hou deze monteur in ere.
Pluspunten
Gewoon no nonsense aanpak en scherpe prijs!
Pluspunten
De werkzaamheden zijn keurig volgens afspraak verricht. Ben volkomen tevreden.
VerbeterpuntenGeen opmerkingen
Pluspunten
Komt afspreken na - vriendelijk personeel
Pluspunten
Positief vriendelijk personeel Duidelijk en snel met maken van afspraken Duidelijk in uitleg na de installatie
Pluspunten
Snelle levering en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Contact via mail en telefoon
Na het aanbrengen van een beveiligingsinstallatie werkt de start stop niet meer. Ik zit nog te wachten op een afspraak voor controle van dit systeem
Dank voor uw feedback. Bij ons was dit helaas niet bekend. Wij kunnen dit gemakkelijk oplossing via een instelling in het alarm. Mijn collega zal u in de loop van deze week bellen.
Pluspunten
Prima te woord gestaan. snel een offerte en afspraak. snel gereageerd op issue; uiteindelijk helaas niet volledig opgelost.
VerbeterpuntenZorg ervoor dat de producten die door jullie worden verkocht op werking worden getest in de verschillende type voertuigen alvorens in te bouwen.
Pluspunten
Sehr professionell!!!!
Pluspunten
Erg klantvriendelijk. Meedenken met de klant om tot een afspraak te komen. Ook meedenken bij het inbouwen wat een goede plek is
VerbeterpuntenNVT