Pluspunten
Alles liep op rolletjes.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Goede duidelijke afspraken en nagekomen erg belangrijk !!!!
Graag op tijd komen medewerker kwam half uur te laat en was mijn medewerker ook weer verlaat. misschien vertraging incalculeren of een flexibelere tijd afspreken tussen 8 en 9 bv. Verder uitermate tevreden
Pluspunten
Alles is volgens afspraak verlopen
VerbeterpuntenWeet ik niet. Er waren geen problemen dus geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Ga zo door!
Pluspunten
Concurrerende prijzen, goed advies inzake productkeuze, installatie op locatie, vakkundig personeel.
VerbeterpuntenLevertijd/installatie mag nog wat sneller
Pluspunten
alles is vlekkelooss en perfect gelopen. En nog snel
Verbeterpunteniets sneller het certificaat toekomen
Pluspunten
Vlotte afwikkeling, duidelijke aanbieding.
Pluspunten
Grote kennis van zaken Eerlijk advies Persoonlijke aanpak
Pluspunten
Zéér flexibel. Vriendelijk en kundig personeel.
Pluspunten
Kan niet een punt van kritiek bedenken, ze waren het goedkoopste en het snelste en het gemakkelijkst en zover ik kan beoordelen is de kwaliteit ook perfect.
VerbeterpuntenHet was maar toevallig dat ik jullie vond, aan jullie vindbaarheid en duidelijkheid in relatie tot het geleverde product op het internet kan nog wat verbeterd worden.
Pluspunten
Flexibel qua datum en inbouwlocatie
VerbeterpuntenCommunicatie over de stappen van het proces. Toelichting hoe het alarm werkt.
pro actief met bekende storingen omgaan
Pluspunten
Goede communicatie, binnen anderhalve week konden ze op lokatie een alarm inbouwen. Scherp geprijsd. Wij zijn ontzettend tevreden!
Pluspunten
Goede service en kwaliteit
VerbeterpuntenNiet