Pluspunten
goed gemotiveerd personeel, met voldoende kennis van zaken. ook nog prettig in communicatie
Verbeterpuntenvind de prijs aan de hoge kant, maar de kwaliteit is daarin tegen uitstekend, tot dusver.
Pluspunten
Snel geregeld en bedrijf komt de afspraken na zoals dat hoort.
Pluspunten
afspraken maken is eenvoudig en flexibel. De monteur heeft keurig netjes en deskundig werk geleverd. Pin betaling erg handig!
VerbeterpuntenWacht niet te lang met het versturen van het certificaat. (hebben we na een week nog niet ontvangen)
Uitstraling installatiepersoneel moet vertrouwen (alarm) bevestigen
Beste heer Verbaas, jammer dat u onze monteur zo heeft ervaren. Dit is de eerste keer dat wij deze opmerking horen. De monteur werkt hier al jaren. Wij zullen bij de monteur polsen waardoor dit zou kunnen komen. Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Tot de volgende keer bij Fleetaccess!
Pluspunten
Kwaliteit, nazorg en garantie moeilijk te beoordelen na een paar dagen. Super netjes werk afgeleverd. Goede uitleg. Alarm zit er nu 6 dagen in, nog geen storing gehad.
VerbeterpuntenKoffie mag wat sterker ;-)
Pluspunten
Flexibel en kennis van zaken,
VerbeterpuntenMontage was niet goed gedaan, waardoor de meldkamer een week na montage plotseling lage accumeldingen doorkreeg met als gevolg dat de het alarmsysteem steeds een sabotagemelding gaf en de auto in blokkade ging. Zeer vervelend daar meldkamer aangaf dat de accu kapot moest zijn wegens te lage spanning. Zowel wegenwacht en uiteindelijk ook BMW Service op laten draven; die constateerden beiden dat de accu prima was. Tenslotte Fleed Access laten komen; de boel opnieuw geïnstalleerd en toen verholpen. Uitermate vervelende situatie en 4 dagen niet kunnen rijden met een splinternieuwe auto; elke ochtend weer die foutmelding.. Leerpunten worden kennelijk onvoldoende geborgd; want was uiteindelijk een probleem wat vaker voorgekomen was?! Probleem was: contact tegen kunststof die daardoor niet de juiste stroomspanning doorgaf.
Beste heer Eussen, helaas heeft inderdaad een zeer kleine, maar wel zeer vervelende fout het probleem veroorzaakt. Uiteindelijk bleek het probleem een niet goed geborgde massa te zijn waardoor deze problemen zijn ontstaan. Wat wij wel jammer vinden is dat in uw beoordeling niet ook de goede punten aangekaart. U heeft direct via onze 24/7 storingslijn ondersteuning gehad en de eerst volgende werkdag is het probleem gelijk opgelost. Wij hopen dat u nog veel plezier heeft met de auto en onze oprechte excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Zaterdag auto gekocht, maandag gebeld en dinsdag kon ik de auto op inbouwlokatie in de buurt achterlaten voor de inbouw van klaase 5 alarm. Na inbouw paar weken later toch besloten om extra alarm over het audi-alarm te plaatsen. Ook dit was keurig netjes geregeld.
geen
Pluspunten
Prima afspraken mee gemaakt en heel flexibel, door onze eigen schuld moest twee maal een afspraak worden verzet maar dit werd heel sportief opgelost. Keurig personeel, netjes gewerkt en heel sociaal.
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken, oh ja dat ze Mercedes aan schaffen voor de uitstraling :-)
Pluspunten
Netjes en op de afgesproken tijd ingebouwd.
Pluspunten
Kennis van zaken Goede producten
VerbeterpuntenBereikbaarheid
Pluspunten
Snelle installatie. Deskundig en vriendelijk personeel/installateur. Bij mij werd de installatie gedaan terwijl ik op werk was bij een installatiepunt en ik had nog een paar vragen. De installateur gaf op al mijn vragen duidelijk antwoord. Tijdens het ophalen geeft de installateur een uitgebreide uitleg over het alarmsysteem en test samen met je het systeem. Zal zeker terug komen!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling aanvraag en inbouw.
Pluspunten
Gewoon prettig. Vriendelijk en vakkundig. Mijn auto was 'nogal nieuw' op de markt, vandaar dat niet alles meteen de eerste keer helemaal werkte, maar na een update.binnen 2 weken was alles helemaal top.
Pluspunten
Komen hun afspraken na.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Keurig netjes behandeld
Pluspunten
Klantvriendelijk ,
VerbeterpuntenZeer tevreden
Pluspunten
Zeer vakkundig en betrouwbaar..
VerbeterpuntenN.v.t.