Pluspunten
Vandaag een alarmsysteem in laten bouwen. Ik ben zeer tevreden, afspraak was snel gemaakt en vooral de deskundigheid van Kevin is top. Hij nam de tijd om alles zeer keurig en precies in te bouwen en daarna een volledige uitleg te geven.
Pluspunten
Keurige communicatie, ook tijdige netjes aangegeven dat door bijzondere oorzaak een afspraak verzet moest worden.
Pluspunten
Helderheid en gedegen kennis
VerbeterpuntenScherpere tarieven
Pluspunten
Vriendelijke mensen
alarm werkt niet altijd even prettig, zelfs als je in de bus staat met je identificatiezender gaat je alarm nog af
Beste heer Hoogenboom, wij verzoeken u contact op te nemen met onze service afdeling. Normaal gesproken mag het alarm niet afgaan tijdens het instappen. Tenzij de transponder niet in de buurt is. Ons telefoonnummer is 0880123300. Met vriendelijke groet, Fleetaccess B.V. klantenservice
Pluspunten
Snel en goede kwaliteit
VerbeterpuntenE-mail communicatie: teveel verschillende personen die onvoldoende de juistheid van door fleetaccess verstuurde berichten controleren
Pluspunten
flexibel, komt op locatie, snelle service. Het inbouwen duurde langer dan gepland (door type auto) maar de monteur bleef rustig en zorgvuldig
Pluspunten
Super snel geholpen. Netjes behandeld. Afspraak goed naar gekomen.
Pluspunten
Juist als er problemen zijn is het belangrijk dat je goed wordt geholpen. Heel fijn dat Fleetaccess je helpt in tijden van stress.
VerbeterpuntenMeld op het bandje (dat je na katooruren te horen krijgt bij calamiteiten) dat de klant zijn telefoonnummer moet inspreken zodat hij kan worden teruggebeld.
Pluspunten
alles keurig geregeld
Pluspunten
Prima en keurige monteur, aandacht voor z'n werk, nette aflevering
Verbeterpuntenadvies, ik het nu een lasershield erbij maar tegen een geringe meerprijs was is ik waarschijnlijk ook aan de achterzijde beschermd of d.m.v. een zij-laser
Pluspunten
Op mijn mail werd netjes telefonisch gereageerd en hierop meteen een afspraak gemaakt voor inbouw. Netjes een bevestiging gekregen van wat besproken is en datum inbouw. Inbouw is gebeurd op locatie in Nuenen, welke zeer netjes uitgevoerd is en alles in overleg.
VerbeterpuntenGeen.