Pluspunten
Sneel een afspraak kunnen maken voor het inbouwen op locatie, monteur wist zeer goed waar hij mee bezig was
Pluspunten
Deskundigheid
VerbeterpuntenKlein presentje van het bedrijf
Pluspunten
Gewoon een prima bedrijf met vriendelijke en kundige medewerkers die de afspraken nakomen. Zoals het hoort. Alarm is netjes ingebouwd en uitgelicht en werkt tot nu toe naar behoren. De SCM stickers op de ruiten zijn met zorg en kaarsrecht geplakt, misschien een kleinigheid maar ik kan me storen aan dingen die scheef en snel zijn afgeraffeld. Neem wel iets mee om de tijd te verdrijven als je het laat inbouwen op een lokatie, ik zat op een industrie terrein waar niets te beleven viel en dan kan 2 uur wachten best lang zijn.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurig geholpen, auto duidelijk sneller klaar als afgesproken, duidelijke, heldere communicatie. Top!
VerbeterpuntenTelefonische/mail bereikbaarheid na 18.00 en in het weekend.
Pluspunten
Er is extra onderzoek gedaan om mij zo goed mogelijk te helpen, complimenten voor de service en nazorg!
VerbeterpuntenVooraf s.v.p. de klant informeren over de geplande manier van inbouwen, niet pas na de installatie
Pluspunten
keurig de apparatuur conform afspraak ingebouwd
Verbeterpuntenna een paar dagen traden er storingen op. ivm een telefoonstoring een mail gestuurd waar in het weekend op werd gereageerd. Maandag werd een afspraak gemaakt om naar de storing te kijken. Kon dezelfde dag verholpen worden.
Pluspunten
Geen 9 tot 17 mentaliteit
Pluspunten
Nette monteur
Pluspunten
Snelle afspraak,goede prijskwaliteit
Pluspunten
Vlot en kundig geholpen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De afspraak werd gemakkelijk gemaakt. De monteur gaf een goede inschatting over de duur van het inbouwen. Inbouwen deed hij op een goede en zorgvuldige manier met goede aandacht voor de plek van het signaleringslampje. Prima werk geleverd.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
goede kennis
Verbeterpuntengeen punten
Pluspunten
Keurige afhandeling van verzoek, inplanning en facturering
Pluspunten
Prima en perfect geregeld, echt TOP!! Ga zo door!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelheid inbouwen en duidelijke uitleg
VerbeterpuntenGeen
Verbeterpunten-