Pluspunten
Een eerlijk bedrijf die hun afspraken nakomt. Als zij iets beloven, dan komen zij dat ook na. Als er een misverstand is of er is iets niet in orde, dan hoef je alleen maar contact met hun op te nemen en dan wordt het heel snel opgelost.
Goedemorgen heer Sewan, Uw review lijkt ons niet helemaal terecht, omdat u zelf een BETER alarm wilde hebben dan het Volkswagen af-fabriek alarm. Onze verkoop binnendienst heeft u ook uitgelegd dat uw af-fabriek alarm binnen 20 seconden is te omzeilen. Zie hiervoor onze website en ook de site van KIWA/SCM. Wij installeren op verzoek van de klant dagelijks een BETER alarm. De monteur in kwestie hoeft niet voor u te controleren wat uw opties zijn. Tenzij u dit aan ons aangeeft. Graag zouden wij met u contact willen hebben om te kijken voor een passende oplossing.
Pluspunten
Snelle communicatie (zowel per e-mail als telefonisch). Deskundige monteur die stipt op tijd op de inbouwlocatie was en prima uitleg gaf, tijdens en na het inbouwen.
VerbeterpuntenDe offerte fase had beter gekund. Ik ontving een voorstel voor twee typen SCM klasse 3 terwijl er slechts één mogelijk bleek in mijn voertuig.
Parrot was niet goed geïnstalleerd waardoor ik nog een keer terug moest. Dit had eenvoudig de eerste keer gecontroleerd kunnne worden!
Beste heer / mevrouw, onze excuses dat de Parrot niet gelijk goed functioneerde. Helaas kan zoiets altijd voorkomen. Ik neem aan dat nu alles juist functioneert? Mocht dat niet zo zijn horen wij dat graag. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Klantenservice Fleetaccess | www.fleetaccess.nl
Pluspunten
uitstekende communicatie. Zeer vriendelijk personeel. Zeer kundige monteur. Zeer vriendelijke monteur. Zeer stipt op tijd. Geen klachten, alles was dik in orde.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Een top bedrijf.. geeft je top kwaliteit aan beveiliging systeem.
Pluspunten
Snel en goed geregeld, geen gezeur
Pluspunten
Heel erg duidelijk website, je weet precies wat en hoe je het krijgt en wat de prijs is.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Goede verzorging bij ontvangst. O.a. koffie voorziening
Pluspunten
Goede Technicus, communicatie en nazorg!
Pluspunten
Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Zullen dit zeker aanbevelen aan anderen.
Pluspunten
Klant vriendelijk professioneel vakkundig uiterstprecieswerk en netjes
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
Uitstekende communicatie, snelle levertijd en een meer dan voortreffelijke monteur (Kevin). Keurig gebeld dat hij iets later was (buiten zijn schuld) en tijdens de montage alle tijd genomen om mij te informeren over de voortgang etc. Absoluut een aanrader!!!
Pluspunten
Vriendelijk en snel geholpen
Pluspunten
Goede en duidelijke communicatie bij afspraak maken, mondeling en per mail. Compliment voor de monteur, professioneel, rustig en werkte zeer netjes. So far so good.
VerbeterpuntenNeen, was en ben tot op heden onder de indruk van communicatie, professionaliteit en vakmanschap.
Pluspunten
Keurig melding van tevoren dat inbouw half uurtje later wordt ivm verkeersdrukte.
VerbeterpuntenAuto gecontroleerd opleveren, kom naderhand diverse losse restanten van elektra draad tegen in motorcompartiment. Losgehaalde auto delen zorgvuldig terug plaatsten.
Pluspunten
Alles prima - duidelijke reactie op vraag over in te bouwen alarm, snelle mogelijkheid tot inbouwen, nette, snelle bevestiging van e.e.a. per e-mail, monteur was op keurig op tijd en installatie gedaan ruim binnen de opgegeven tijd.
Pluspunten
Helder advies en snelle installatie op locatie. Na twee weken heeft het alarm zijn diensten al bewezen.