Pluspunten
Goede site, het alarm besteld en ik werd snel gebeld om een afspraak in te plannen. Dat ging prima. De monteur was ruim op tijd, in huis heb ik een dubbele garage waar het alarm ingebouwd werd. Gevraagd of ik erbij mocht zijn omdat ik zelf technisch ben. Bewondering voor het nette werk wat geleverd werd, een goed monteur die echt begrepen heeft wat het vak inhoud. Maar wat een werk en tijd gaat erin zitten, bedankt ! Alles werkt prima.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer gemotiveerd personeel. Monteur buitengewoon netjes en voorkomend zonder dociel te worden. Echte aanrader!
VerbeterpuntenGeen, prima zo.
Pluspunten
Transparant
VerbeterpuntenRommelige werkplaats, werkvloer beter schoonhouden.
Pluspunten
Snel, vriendelijk, afspraken nakomen, duidelijke uitleg. Ziet er prima uit.
VerbeterpuntenIk heb het alarm 5 dagen. Ik heb nog geen gebruik van nazorg en garantie hoeven te maken: dus dat kan ik niet beoordelen.
Pluspunten
Goede service en nakomen afspraken
VerbeterpuntenLocaties uitbreiden.
Pluspunten
Goede communicatie, professionele monteurs, goede nazorg, en 24x7 bereikbaar bij storingen. Ik kan iedereen fleetaccess aanraden, ze leveren zeer goede producten en service tegen een scherpe prijs.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Duidelijk. Goed advies. Uitstekende installatie.
Pluspunten
Ontvangst WIFI afspraken maken , Versturen facturen per mail
Pluspunten
Heel vriendelijk en professioneel.
Pluspunten
Snelheid en kundigheid
Pluspunten
Snel een afspraak kunnen maken, denken mee. Vakbewaam en vriendelijk personeel. Netjes alles weggewerkt
Pluspunten
Kennis van de producten en montage
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
snelle levertijd,goede communicatie en uitleg
Pluspunten
Vandaag een Parrot Mki9200 laten inbouwen en vooralsnog heel tevreden, al heb ik het bellen an sich nog niet uitgebreid getest. Vooraf goed de tijd genomen door monteur waar de onderdelen te bevestigen en het ziet er prima uit. Ook de wachtruimte met gratis Wifi is goed. Nadien voldoende uitleg gekregen over de werking.
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Snel en duidelijk
Verbeterpunten2 auto's tegelijk alarm in laten bouwen, bij de nazorg en accounts achteraf enkel alles voor de eerste auto ontvangen en niet beide.
Pluspunten
Vriendelijke monteur