Pluspunten
Montage aan huis
VerbeterpuntenGelukkig was het prima weer. Maar als het nu stortregent, dan minder praktisch montage op de parkeerplaats.
Pluspunten
Heel erg vriendelijk en scherpe prijzen.
Heb het product pas 14 dagen het werkt nog niet zo als ik verwacht had, als het alarm er op gaat krijg ik gelijk twee piepen te horen bij het uitschakelen een piep maar niet gelijk met het open van de auto maar soms wel 5 seconden later en soms nog langer zodat het alarm al 2 keer af ging.
Beste heer Mijnen, het klopt niet dat het alarm niet goed uitschakelt. Het lijkt mij goed om hiervoor een afspraak te maken, zodat wij dit z.s.m. kunnen oplossen. Ik zal iemand contact met u laten opnemen. Met vriendelijke groet, Fleetaccess B.V.
Pluspunten
zoals aangegeven een 10.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede sevice
VerbeterpuntenMonteur niet laten vertrekken zonder uitleg
Pluspunten
Komt afspraken na en duidelijkheid
Pluspunten
na tip verbeterpunt over het zeer tevreden.
Verbeterpuntenzou na aanmelding binnen 2 werkdagen teruggebeld worden, moest uiteindelijk zelf contact opnemen ( interne communicatie) waar mijn aanvraag opgezocht moest worden.
Pluspunten
Mijn eerste kennis met Fleetacces is een zeer positieve. Snel geholpen zoals afgesproken.Alles duidelijk uitgelegd.Top
Pluspunten
Prima vriendelijk fe woord gestaan , en perfekte informatie gegeven over welk systeem etc. Snelle reaktie, top!
Pluspunten
Positieve en duidelijke communicatie
VerbeterpuntenMedewerkers bedrijf waar uiteindelijk inbouw plaatsvond leken niet altijd even blij met procedure. geeft geen weerspiegeling van klantvriendelijkheid Fleetaccess