Pluspunten
Communicatie is perfect, je wordt goed op de hoogte gehouden. Na inbouwen van mijn alarm was er een storing, maar deze is uiterst professioneel en snel opgelost. Prima service en kwaliteit.
Pluspunten
Afspraken goed nagekomen
Verbeterpunten-
Pluspunten
snelheid, kennis, order afhandeling verliep vlot, product wat ik besteld had erg goed, montage thuis voor de deur.
VerbeterpuntenGa zo door...
Pluspunten
Klantgericht, afspraken goed nagekomen
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
nette mensen Redelijke prijs Vlotte service
Verbeterpuntenzal de toekomst leren een beetje vroeg om nu al te oordelen over nazorg ed vraag het over een jaar nog eens
Pluspunten
Vakkundig werk afgeleverd!
Pluspunten
Ik kon snel terecht en werd vakkundig geholpen.
Pluspunten
Ze konden leveren wat ik wilde
Verbeterpuntensneller bellen voor een afspraak en ook meer agenda mogelijkheden
De website kan duidelijker en overzichtelijker, maar daar werd al aan gewerkt aldus een zeer behulpzame dame aan te telefoon.
Pluspunten
Snel en efficient
Pluspunten
We zijn uitstekend geholpen door zeer vriendelijk installateur
Pluspunten
Alarm pas 4 dagen oud dus kan niks zeggen over de kwaliteit maar dit zal wel dik in orde zijn
Pluspunten
Altijd top service
Pluspunten
Zeer snelle service. Inbouw duurde ruim 3,5 uur, maar keurig weggewerkt. Beknopte uitleg gekregen, maar voldoet icm de handleiding.
Pluspunten
Snelle levering en responstijd. Nemen goed de tijd voor je. Alles heel netjes en verzorgd ingebouwd. Goede aftersales. Altijd vriendelijk.
VerbeterpuntenVoor mij geen.
Pluspunten
Snelle reactie op ingestuurde mail met daarin verzoek tot inbouw cruise control. Geen lange wachttijd...snelle afspraak. Keurige inbouw en binnen afgesproken tijd Uitleg werking cruise control
VerbeterpuntenLastige ingang tot pand