Pluspunten
Snelle en terzake doende antwoorden zowel per email als telefonisch. Monteur werkte snel, precies en was zeer aanspreekbaar.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel, duidelijk het alarm gebruiken we pas een paar dagen, dus daarover is nog niet veel te zeggen
Pluspunten
Afgelopen week is er op locatie, in mijn werkplaats een Defa alarm ingebouwd. Dit is zeer vernuftig en onzichtbaar gedaan op zeer professionele manier. Het alarm is één geheel met de auto. De technicus Kevin S. is zeer bekwaam en heeft de inbouw perfect uitgevoerd waarvoor mijn dank en complimenten.
VerbeterpuntenGeen, vooral doorgaan zo.
Pluspunten
Duidelijk in communicatie en hoop dat het probleem opgelost gaat worden met weigering cruise control. Uitgelezen wordt
VerbeterpuntenAfwerking lampje alarm zat met 1 lijmpunt je vast. Dus na 1 keer eraan zitten hing die er al bij. Mis het certificaat van alarm. Moet ik nog over bellen. Niks over gecommuniceerd bij ophalen auto
Pluspunten
Snel in reactie, inbouwen conform afspraak en goede uitleg van de monteur on-site
Pluspunten
Vakkundige uitleg bij bestellen en idem door de persoon die de installatie heeft gedaan. Ook wist de monteur waar hij mee bezig was.
Pluspunten
Alles netjes geleverd,gemoteerd,nette monteur
Pluspunten
Wordt in mijn geval in ieder geval meegedacht en daardoor vlot afgehandeld.
Pluspunten
Werkzaamheden snel en netjes uitgevoerd. Heel prettig dat dit aan huis kon gebeuren.
VerbeterpuntenHouden zo
Pluspunten
goede communicatie
Verbeterpunten?? Ik heb dit op mijn camper laten bouwen en daar ben ik nog niet mee weg geweest..
Pluspunten
Vriendelijk ontvangst en zeer nette wachtruimte met TV bankstel WiFi en lekkere koffie.
VerbeterpuntenAfspraak is afspraak, er is gebeld om de afspraak 1 uur te vervroegen naar 13.00 uur. Dat was voor mij geen probleem. Een dag later werd ik gebeld om de afspraak te verplaatsen naar 16.00 uur een veel latere afspraak dan mijn oorspronkelijke afspraak van 14.00 uur. Met geen mogelijkheid kon ik terug naar mijn oorspronkelijke afspraak. Bij aankomst bleek dat het werk tegen zat en dat er een monteur uit Eindhoven onder weg was. Ik ga ervan uit dat de wet van Murfi een rol speelde en zaken op de bewuste dag tegen zaten. Advies ga niet schuiven met gemaakte afspraken.
Beste Laurens, Het was inderdaad helaas de wet van Murphy. Onze excuses hiervoor. Gelukkig overkomt ons dit zelden. Toch bedankt voor de rest van de positieve feedback! Met vriendelijke groet, Fleetaccess
Pluspunten
Snelle afspraak en duidelijke communicatie, vriendelijk personeel, goede uitleg
Pluspunten
OK
Pluspunten
goede prijs/kwaliteit verhouding. Kundig personeel Vriendelijke mensen