Pluspunten
Komt afspraken na Contact was vriendelijk en correct Alarm netjes en op tijd klaar door Kevin Swinkels op lokatie Hoogvliet
Pluspunten
Vakkundige en vriendelijke monteur. Zelfs een last minute wijziging van het in te bouwen systeem was mogelijk en goed opgepakt.
VerbeterpuntenNa het inbouwen van het systeem versturen ze een mail met de mededeling dat het systeem gekeurd moet blijven worden in de toekomst om certificering (voor de verzekering) te verlengen. Dit is van te voren nergens vermeld. Dit leken ze zelf ook te weten aangezien ze in het mailtje schrijven : "Wat u wellicht niet wist is dat een herkeuring VERPLICHT is wanneer een SCM certificaat is vereist." Vandaar de lage score bij communicatie. Ook was een afspraak op korte termijn niet mogelijk vanwege de drukte, dit was jammer.
Pluspunten
Veel informatie op de website. Plezierige contacten met medewerkers.
VerbeterpuntenEen enkele informatie op de site kon duidelijker. Er leek sommige informatie elkaar tegen te spreken. Heb ik aangegeven om te veranderen om misverstanden te voorkomen. Niet dramatisch overigens. Overal verder geen verbeterpunten. Zou volgende keer weer met Fleetaccess in zee gaan.
Pluspunten
Snelle duidelijke reactie op aanvraag offerte. Prettig duidelijk contact
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke afspraken. Helaas wel in de eerste weken wat technische storingen (o.a. auto-elektronica) maar deze zijn nu (een week na de herstelactie) verholpen.
VerbeterpuntenMogelijkheden voor bepaalde merken en modellen aangeven. 1. De hoorn was in eerste instantie tegen de koplamp gemonteerd. Bij vervangen van een lampje moet de hoorn worden gedemonteerd. - De hoorn is nu verplaatst. 2. Herkenning drivercard werkte traag daardoor een aantal keren zelf het alarm geactiveerd. - De antenne is verplaatst en het bereik is vergroot waardoor drivercard sneller wordt gedetecteerd. 3. Led lampje geactiveerd alarm mag feller branden Daarom voor kennis & vakmanschap een 6 in de beoordeling
de heren komen een beetje chaotisch over
Pluspunten
Schoon verzorgt bedrijf
Pluspunten
deskundig.
Verbeterpuntenivm autorisatie alarm zou ik na 10 min. teruggebeld worden. gebeurde niet. toen ik zelf na 20 min belde zei de betreffende medewerker dat hij even met een klant stond te praten en mij daarom niet kon bellen! (terwijl ik als klant bij mijn auto stond te wachten terwijl het 2 graden was). vooral het defensieve antwoord (ik kan mezelf niet opdelen) en het populaire niets aan de hand toontje beviel me niet.
Pluspunten
Snelle afspraak. Goede prijs/ kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenCommunicatie. Het duurde wat langer dan verwacht. Dit was alleen niet naar mij gecommuniceerd waardoor ik om 13u terug kwam en uiteindelijk nog 2 uur heb moeten wachten,
Beste heer Korff, Onze excuses hiervoor, maar bij ons was bekend dat de auto einde dag opgehaald zou worden. Toch bedankt voor de positieve terugkoppeling. Met vriendelijke groet, Fleetaccess B.V.
Pluspunten
Snel afspraak voor montage,bellen,volgende dag monteren,nette montage,vriendelijk personeel.
VerbeterpuntenUitleg systeem iets duidelijker graag
Pluspunten
Werkt goed
VerbeterpuntenBeter opletten
Pluspunten
aardig personeel geen lange wachttijd
Pluspunten
Zeer vriendelijke en adequate communicatie
VerbeterpuntenGoede communicatie, alleen bij de planning is er - ondanks een duidelijk per mail overeengekomen tijd - een vergissing gemaakt en vond de installatie uiteindelijk 1,5 uur later plaats dan oorspronkelijk gepland
Pluspunten
Telefonisch uitstekend geïnformeerd door de medewerkers.
Pluspunten
Vakkundig personeel. Prima service.
Pluspunten
Vakmanschap