Pluspunten
Fijn bedrijf waar ik door anderen op ben gewezen. Mensen zijn vriendelijk en vakbekwaam. Positieve ervaring!
Pluspunten
Duidelijke voorlichting en offerte. Duidelijke site. Monteur deskundig; weet waar hij het over heeft. Goede uitleg.
VerbeterpuntenTijdafspraak beter nakomen. Monteur zou ts. 9.00 en 9.15 komen maar kwam 9.30 uur, zonder toelichting/excuus. Na inbouw de auto schoonmaken! (Stukjes kabel, handafdrukken etc.)
Pluspunten
Snelle reactie en prettig contact
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer flexibele en meedenkend.
Pluspunten
Goede communicatie, ze weten waar ze over praten.
Pluspunten
Zeer kundige monteur die nauwkeurig werkte en ook nog precies uit legde wat hij deed en hoe e.e.a. werkte. Uiterst beleefd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
top service: snel flexibel, goede kwaliteit... monteur heeft me zelfs thuis opgehaald en naar de werkplaats gebracht!
Pluspunten
Netjes
Pluspunten
Super tevreden alles gaat snel goede uitleg echt goed geholpen
VerbeterpuntenZou niet weten
Pluspunten
Alles perfect geregeld en ingebouwd
VerbeterpuntenTegenvaller bij inbouw door keyless go viel de installatie niet mee
Pluspunten
Correcte en vriendelijke afhandeling.
Pluspunten
Snelle reactie op aanvraag, goede prijsstelling zeer correcte inbouw door vakbekwame monteur genaamd Kevin Swinkels. Trap niet meteen in aanbiedingen van verzekeraars blijken niet zo gunstig als men je wil laten geloven.
VerbeterpuntenIk zou niets weten. Ze doen wat ze beloven op een zeer correcte wijze.
Pluspunten
De afspraken voor inbouw van een Parrot waren prima geregeld, de prijs was oké. Maar toen ik 2 dagen later met een lege accu stond en om 9 uur de service belde duurde het ruim 3 uur voordat men terug belde. Daarna mocht ik de accubooster ophalen en daarna de druppellader en kon ik het probleem gelukkig zelf oplossen.
VerbeterpuntenSneller reageren van de service, en de klant vertellen dat de accu misschien wel eens bijna leeg kan zijn na het inbouwen.
Pluspunten
- vriendelijk aan de telefoon - op verzoek op korte termijn een afspraak kunnen plannen - gebruik moeten maken van de nazorg; professioneel en op korte termijn een afspraak
Verbeterpunten- leg bij demontage de (zichtbare) onderdelen niet op de grond maar ergens waar ze niet vies worden/beschadigen. In mijn geval hierdoor een uur druk geweest met het verwijderen van ingetrokken vuil van het dashboard kastje
geen
Pluspunten
1) Snelheid en flexibiliteit, waarmee de inbouw werd ingepast in schema. 2) Vriendelijkheid van de medewerkers.
VerbeterpuntenSchema van locaties waar in het land de komende weken inbouw plaatsvindt. Dit opdat ik daar even langs kan gaan met vragen omdat de tijdelijke uitschakeling van alleen de interieurbeveiliging of niet goed werkt (of mogelijk maak ik fouten bij het instellen).
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen en erg vriendelijk
Pluspunten
Goeie website Snelle respons en montage ter plaatse Alles werkt naar behoren
VerbeterpuntenNazorg door te bellen of alles naar wens is Gevoeligheid voor beweging iets te strak. Deur andere auto is alarm
Goedemiddag Martien, onze Kiyoh beoordeling fungeert als terugkoppeling of alles naar wens is verlopen. Helaas kunnen wij niet iedere klant apart gaan nabellen. Uw alarmsysteem kan zonder problemen worden bijgesteld. Dit is 100% garantie. Ik zal u hiervoor een mail sturen. Bedankt en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet Fleetaccess klantenservice.