Goed werk

Alles goed en netjes geïnstalleerd werkt moet alleen alles nog even extra goed doornemen dat heeft even tijd nodig Komt goed

Deskundig en professioneel contact en service.

Zeer goed klantgericht, deskundig en prettig behandelen en afhandelen van aanvraag en opdracht. Ga zo door!

Professioneel ingebouw volgens verwachting en binnen de afgesproken tijd

Dit bedrijf verdiend een pluim. Tijdens telefonisch intake werd deskundig uitgelegd wat er ging gebeuren en hoeveel tijd dit kost. Wij hebben gekozen voor een mooie moderne vestiging van Autotaalglas in Hilversum. Een perfecte locatie om gedurende de 3 uur durende inbouw normaal te kunnen werken. Na inbouw duidelijk uitleg gekregen. Mijn auto ook weer als nieuw teruggekregen. De prijs stond van te voren vast dus ook daarover geen verrassingen.

Keurig op tijd volgens afspraak. Aardige verkoper. Prima gevoel bij.

Prima service, snel en adequaat

Goed advies en keurig uitgevoerd

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Fijne partij om zaken mee te doen.

Na stroeve start is het alarm netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren.

Het maken van een afspraak verliep soepel, gekozen voor installatie op locatie. In de bevestigingsmail worden een aantal voorwaarden voor installatie op locatie gegeven. Hierin stond/staat niet vermeld dat de ruimte verwarmd moet zijn, bij aankomst klaagde de monteur dat de ruimte niet verwarmd was, dit zou volgens hem wel moeten. Ik schrok daar wel van omdat dat niet volgens de voorwaarden zou zijn. Ik heb hem toen de bevestigingsmail laten zien, hierin stond dus niks vermeld over 'een verwarmde ruimte'. Uiteindelijk wilde de monteur het alarm toch installeren nadat ik een straalkacheltje had geregeld. Alarm is netjes geïnstalleerd en werkt naar behoren, het was wel even schrikken bij aankomst toen de monteur zei dat de ruimte verwarmd moest zijn.

Geen omkijken naar en alles naar wens

Alarm klasse 3 cobra laten inbouwen op een andere lokatie, omdat mijn auto daar al was voor onderhoud. Een telefoontje gekregen dat ze gingen beginnen en nog een korte uitleg.

netjes volgens afspraak

Goed geregeld. alarm in laten bouwen snel en voordeliger dan bij de dealer. na montage niks van te zien.

Snel en goed ingebouwd af-fabriek alarm

Simpel afspraak kunnen maken om op locatie alarm in te laten bouwen. Snel en goed ingebouwd.

Snel een afspraak kunnen maken. Vakkundig personeel.

Alarm ter plekke goed ingebouwd

Alarm klasse 3 ingebouwd in mijn Porsche 911 997

Bij de montage helaas iets niet goed gemonteerd maar daarna top opgelost.

Na montage liep helaas de autogordel niet goed meer. Er wordt dan door Fleetaccess zo snel mogelijk een afspraak gemaakt om het probleem te verhelpen. Het bleek dat een plastic onderdeel niet goed bevestigd was. De reparatie wordt dan als service bij het huisadres uitgevoerd. Mvrgr Bert

Prima geregeld en netjes weggewerkt

Prima geregeld en goed weg gewerkt

super tevreden zoals altijd

altijs goed geregeld vooral super dat ze op locatie komen

Goede werkzaamheden

Bijzonder tevreden!

Op fijne locatie (waar ik rustig kon doorwerken achter mijn laptop) in Amersfoort werd ik prettig ontvangen, goed voorzien van koffie, etc. Belangrijker echter is dat ik met respect heb gezien hoe de monteur zijn werk deed, heel netjes, mij goed informerend en ik zou bijna zeggen "met passie". Ook het traject van eerste contact naar offerte tot het ontvangen van de factuur is prima verlopen. Dankuwel!

Alles klopte

Uiterst prettig goed geholpen

Ben er goed geholpen en er is zeker mee gedaan dan nodig was en dat noem ik nou professioneel top bedrijf zeker een aanrader.

Professionele club met hoogwaardige apparatuur

Tijdens de oplevering van onze nieuwe Stelvio gaf Fleetacces in no-time een prima offerte af. Binnen een week werd de apparatuur er thuis in gemonteerd! Perfecte service!

Super goed geregeld

Op zeer korte termijn geholpen. Zeer overzichtelijk en duidelijk

Voortreffelijk

Het inbouwen van mijn autoalarm ging voorspoedig volgens de afspraak die er gemaakt was op het adres in Amersfoort. Het is vakkundig ingebouwd en kan het iedereen aanraden om door Fleetaccess te laten inbouwen. Jan Bohmer Nieuwegein

Er kunnen nog wel wat stipjes op de i bij.

Snelle bestelling, snelle afspraak voor inbouw. Mooi dichtbij. Echter bij het brengen van de auto was de monteur er (nog) niet. Bij ophalen geen uitleg over de werking. Achter camera maakte opname van de achterbak ipv de weg achter. GPS werkte niet. Allemaal wel weer te herstellen (dat van de GPS moet nog) maar is een tikje slordig allemaal. Gewoon alles voor de klant even netjes instellen, controleren en even uit eigen beweging even een korte uitleg zouden de stippen op de i zijn geweest. De installatie zelf is technisch heel netjes gedaan. De aftersales service is uitstekend. Werd binnen een uur gemeld na een probleem melding over de GPS per mail. Dat is keurig.

goed,volgens afspraak

netjes gemaakt en volgens afspraak

Uitstekend service

Duivendijk 7