Pluspunten
Een snelle en goede service.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Heldere communicatie & duidelijke afspraken. Flexibel bij ongewone gang van zaken en erg klantgericht.
VerbeterpuntenTe drukke agenda/te weinig man waardoor ik langer moest wachten op de inbouw.
Pluspunten
Op tijd en deskundig.
VerbeterpuntenBegrijp niet goed waarom geen SCM certificaat (hard copy) werd achtergelaten.
Beste klant, het hardcopy certificaat ontvangt u per post, omdat deze op het hoofdkantoor afgemeld moeten worden. U zult deze met 2-3 werkdagen thuis ontvangen. Bedankt voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Fleetaccess B.V.
Pluspunten
Correcte afhandeling na inbouw.
VerbeterpuntenMeer de voor en nadelen aangeven wat betreft type/ merk alarm systemen.
Pluspunten
Zeer vakkundig en zorgvuldig een parrot hands freese t bij mij thuis gemonteerd. Keurig op tijd op de afgesproken plaats,pinautomaat bij en binnen een half uur de factuur over de mail. ZONDER MEER EEN AANRADER
VerbeterpuntenBedrijf werkt perfect en heeft momenteel geen verbeteringen nodig.
Pluspunten
Veel kennis van zaken
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Heb inmiddels 3 van deze systemen ben er zeer blij mee werkt goed en met een meldkamer er achter goed in de gaten gehouden.
Pluspunten
- Goed, leuk personeel dat hart voor het werk heeft - Deden alles in de afgesproken tijd - Gaven complete uitleg over het alarmsysteem - Netjes afgewerkt - Geven goede nazorg over het internet
Verbeterpunten- De stoelen in het kantoor zouden beter kunnen ;-)
Pluspunten
Zeer netjes afgewerkt.
VerbeterpuntenDuurde 1 uur langer dan aangegeven. Voor dit model auto's was meer werk nodig.
Pluspunten
klantgerichtheid, zowel via internet als in persoonlijk contact, voortreffelijk, afspraken worden bevestigd en nagekomen, technische kennis voor inbouw alarm meer dan voldoende en zeer nette afwerking, nazorg en garantie nog niet nodig gehad dus thans ook nog niet te beoordelen
Verbeterpuntenals iedere klant zo wordt behandeld geen verbeterpunten te bedenken, mijn tip: ga zo door
Pluspunten
Kon snel een afspraak maken
Pluspunten
keurige mensen , zeer nette plek in Apeldoorn !! snelle afhandeling en de nazorg ( moet nog blijken ) maar heb hier het volle vertrouwen in dat dit ook goed gaat komen
VerbeterpuntenVraag na bij bestelling of er niets vergeten is zoals ... ( extra kaartjes ?)
Pluspunten
Pluspunten
Goede communicatie over tijdstip. Goede uitleg na installatie. Netjes en snel afgewerkt.
VerbeterpuntenWat lange wachttijd voor inplannen 1 1/2 week. Maar waarschijnlijk door drukte.
Pluspunten
Snel en vakkundig gemonteerd
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Erg flexibel. Denken goed mee in het vinden van een oplossing