Pluspunten
Accurate afspraken en zeer vriendelijk personeel
VerbeterpuntenDe gebruiksaanwijzing bevat taalfouten; dit zou beter kunnen en daardoor professioneler overkomen.
Pluspunten
Uitstekende informatie, nemen de tijd voor uitleg zowel vooraf als tijdens de inbouw
VerbeterpuntenBeter aangeven dat een afspraak makkelijk kan worden verzet, een deadline aangeven tot wanneer dat kan en de klant vooraf eraan herinneren dat er kosten zijn wanneer de deadline wordt overschreden. NIet iedere klant leest de kleine lettertjes.
Pluspunten
Geweldig, servicegericht personeel!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Overall zeer tevreden!
geen
Pluspunten
Snel en vakkundig. flexibel in deadline.
Verbeterpunteneen extra instructie bij aflevering over hoe het alarm in te schakelen met huisdieren aan boord. Ik had mijn hond zonder na te denken achtergelaten in de auto. Gelukkig zat hij in het koffer, anders zou hij misschien lang met alarm aan opgesloten zitten.
Pluspunten
Inbouw lokatie dichtbij, duidelijke uitleg en er was de volgende dag al een mogelijkheid om het alarm in te bouwen.
VerbeterpuntenIk kan op dit moment niets bedenken.
Pluspunten
vriendelijke , vakbekwame comminicatie medewerkers
Verbeterpuntenterug bellen en terug koppelen van informative laat te lang op zich wachten. dit heeft volgens mij niet te maken met onwil , maar met een te lage bezetting op deze afdeling/en. capaciteit op verkoop/informatie afdeling uitbreiden.
Pluspunten
kon nog snel geholpen worden voor de nieuwe wetgeving van pas zou zijn
VerbeterpuntenAfspraak was 0800 maar monteur had zich verslapen waardoor het 2 uur later werd. Er kon volgens jullie geen leenauto geregeld worden.
Pluspunten
Betrokken bij product en plaatsting van product, vakmanschap
VerbeterpuntenMonteur/eigenaar is noodgedwongen met meerdere dingen tegelijk bezig, zoals; verkoop, telefoon aannemen, voorraad check met vertegenwoordiger. dit allemaal ten kosten van wachttijd van klant.
Pluspunten
Netjes ingebouwd, geen sporen nagelaten van demontage etc.
VerbeterpuntenDe monteur kwam een half uur te laat. Het was de eerste keer dat hij een klasse 4 alarm installeerde en wist niet precies of het lampje wel of niet moest knipperen.
Beste heer Janssen, Helaas hebben wij het verkeer niet altijd in de hand. Desondanks de monteur even had moeten bellen! Sorry daarvoor. Voor wat betreft het lampje heeft te maken met dat de MiBlock een nieuw product is. Dit is per 1.1.2015 een nieuwe toevoeging en helaas moeten wij daar ook aan wennen. Sorry voor het ongemak. Bedankt voor uw aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fleetaccess B.V.
Pluspunten
Snelle installatie
VerbeterpuntenBedrijfsauto's aanschaffen, komt wat professioneler over.
Pluspunten
Fijne firma om zaken te doen hoewel de prijs fors is. Wel is prijs / kwaliteit goed. Firma is aan te bevelen bij andere.
Pluspunten
prijs en afspraak
Pluspunten
Op de afgesproken tijd gemonteerd, duidelijke uitleg, nette monteur.
Pluspunten
Very good communication with the customer service. Full support. Quick arrangement of the appointment.
Pluspunten
Duidelijke communicatie en snel geregeld.
Pluspunten
keurig alles weggewerkt en beschrijving afgegeven.
VerbeterpuntenNiet verteld hoe het werkt vwb uitschakelen alarm met de led. Kras in de kunststof dorpel. Deze was voortijdig niet aanwezig !! Helaas is daar niets meer aan te doen !!! Dit werd pas geconstateerd s avonds toen ik het heb bekeken.
Beste heer de Wit, Allereerste onze excuses als wij deze beschadiging over het hoofd hebben gezien. Graag ontvangen wij foto's van de kras. Daarna zullen wij contact met u opnemen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Fleetaccess klantenservice.
Pluspunten
Zeer deskundig en vriendelijk, snelle installatie op locatie, perfect