Pluspunten
Er zijn alleen maar positieve punten, ik kan niets negatiefs melden.
Pluspunten
goed vakmanschap
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De afspraak kon op korte termijn worden gepland. De sensoren zijn op een nette manier geplaatst, rekening houdend met het gebruik en de kwetsbaarheid zodat ze niet in de weg zitten. Kabels zijn netjes weggewerkt. De inbouwlocatie is op loopafstand van de NS dus daarmee kon ik ook nog naar mijn werk.Certificaat en originele factuur kwamen reeds de andere dag met de post.De uitleg was goed, en hij was gereed precies op de afgesproken tijd.
VerbeterpuntenNaast de korte handleiding kreeg ik ook veel info mondeling. Met name info die specifiek van toepassing was op mijn type auto. Jammer dat dit in het boekje niet staat beschreven.
Pluspunten
alles
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle pro-actieve houding, erg nette installatie
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kundige sales, prettig contact met frontoffice
Verbeterpunten-
Pluspunten
Nazorg & Garantie: nog geen ervaring (gelukkig :-)) mee
Pluspunten
Keurige deskundige montage en ook nog gevoel voor een beetje humor. Ook goed gevoel voor persoonlijke (ver)zorg(ing). Gastvrij.
VerbeterpuntenJe leert mensen pas kennen door er mee om te gaan en een middag is daar natuurlijk wat te kort voor om er een minutieuze beschouwing aan te gaan wijden. Eerste indruk: het zit wel goed daar. Ik dacht echter even dat een andere klant niet geheel smetteloos onze ex-minister-president Lubbers even wilde imiteren.
Pluspunten
Goede informatie vooraf Goede uitleg na inbouw
VerbeterpuntenGeen bevestigingsmail ontvangen zoals was toegezegd
Pluspunten
Ik werd zeer snel en vakkundig geholpen.
Pluspunten
- maakt een uitermate professionele indruk
Verbeterpunten- geen echte verbeterpunt , maar de tijd zal leren hoe goed het is , daarom ook maar soms een 9 waar en 10 op dit moment had gekund
Pluspunten
service
Pluspunten
Telefonisch netjes te woord gestaan en zouden even wat uitzoeken en terug bellen, uurtje later had ik ze alweer aan de telefoon. Afspraak gemaakt voor de week er op bij een inbouw locatie in mijn woonplaats, monteur was erg vriendelijke en ging zeer professioneel te werk. Netjes even uitleg gehad over de werking/gebruik van het alarm en carkit.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goede service en snelle installatie van het alarm
Pluspunten
Vriendelijke en vakbewame mensen
VerbeterpuntenIk ben in Nuenen geweest. Beetje afgelegen. Ik heb daar een tijdje gezeten. Geen optie om te lunchen te halen. Je kan het beste zelf lunch meenemen.
Pluspunten
Vriendelijk en goed gecommuniceerd. Planningsdatum nagekomen.