Pluspunten
Direct een duidelijk verhaal, kennis is in huis! Zeer duidelijke afspraken, en een TOP inbouw, voor een zeer nette prijs!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Nette vakman voor de installatie. Kwam zeker deskundig over. Heeft het netjes ingebouwd en uitgelegd hoe een en ander werkt. Netjes van tevoren gemaild en gebeld voor een afspraak.
VerbeterpuntenHet is handig om van tevoren aan te geven dat de auto herkeurd moet worden na 3 jaar en daarna elk jaar. Dat kwam nu, achteraf, als verrassing omdat dit nergens vermeld staat. Kan ook nergens iets vinden over de kosten.
Pluspunten
Monteur was exact op tijd. Kwam zeer deskundig over en maakte de werkzaamheden zonder koffie pauze af. Op het afgesproken tijdstip gereed
VerbeterpuntenDe tijd tussen aanvraag, opdracht en uitvoering zou korter moeten zijn
Pluspunten
Prima service van de desk en prima monteur met een juiste werkmentaliteit! Zeker aan te bevelen.
Pluspunten
Weten heel goed waar ze het over hebben en praten uidelijk uit ervaringen en niet uit de theorie. Denken mee en geven goed advies
VerbeterpuntenAuto was later klaar dan verwacht
geen
Pluspunten
Installatie is netjes gebeurd
VerbeterpuntenTotale werking van carkit laten zien dat alles werkt heeft niet plaatsgevonden.
Pluspunten
Goede uitleg en inbouw.
Pluspunten
vakbekwaamheid en communicatie van de monteur
Pluspunten
Goede uitleg en vriendelijk personeel
VerbeterpuntenAfspraak was voor 14:00 uur. Enkele dagen vooraf gevraagd of 1uur later kon wat niet mogelijk was. Uiteindelijk pas om 14:45 begonnen in plaats van 14:00 uur
Pluspunten
De vragen die ik had werden goed beantwoord en de afspraak om langs te komen was snel gemaakt. Alles is netjes ingebouwd en werkt zonder problemen.
Pluspunten
Alles doen om op afspraak het voor elkaar te krijgen. Kan nog niets zeggen over kennis/betrouwbaarheid of nazorg, zit er pas 2 dagen in, ik zie iig. niets van de inbouw.
Pluspunten
Professionele aanpak
VerbeterpuntenGeen