Pluspunten
Flexibiliteit in maken afspraak. Aardige en bekwame monteur.
Pluspunten
Zeer goede communicatie. Verkoopafdeling is goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig personeel dat meedenkt met de klant. Afspraken worden snel bevestigd via mail. Ik werd een dag voor de installatie van een alarm gebeld omdat ik was vergeten belangrijke gegevens door te geven. Heel vriendelijk en het was geen probleem.
VerbeterpuntenMonteur van alarm was gekleed in zwarte katoenen kleding. Op mijn nieuwe witte lederen stoelbekleding gaf dit verkleuring van het leer. Ik heb hem geadviseerd altijd een stoelhoes te gebruiken. Gelukkig moet mijn auto volgende week naar een poetsbedrijf die dit hopelijk weer kan reinigen
Pluspunten
uitstekende prijs en kwaliteit prettig personeel zowel aan telefoon als de monteur
Verbeterpuntenbij het maken van de afspraak werd gezegd dat er maandag tijd zou zijn. Ik had de bevestiging niet goed gelezen en ging er van uit dat de eerstvolgende maandag werd bedoeld maar het bleek een week later. Het noemen van de exacte datum had dit misverstand kunnen voorkomen. Maar ik had natuurlijk beter moeten lezen.
---
Pluspunten
Goede club. Zal ze zeker aan bevelen. Goede service en goed kennis niveau. Ook gezellig..heel belangrijk..
VerbeterpuntenKeep up the good work!
Pluspunten
Vakmanschap en afspraak.
VerbeterpuntenNaderhand kreeg ik nog een handleiding van Startonderbreking waar ik eigenlijk geen raad mee wist. Waarschijnlijk goed bedoeld. Ik zal zelf nog wel weer even contact opnemen.
Pluspunten
Snelle inbouw, uitstekende en duidelijke uitleg, vriendelijke monteur.
VerbeterpuntenAutoelektronica was (deels) gereset, dit werd niet gemeld (alle instellingen weg). Restpunt: De WiFi functie van de auto is inmiddels al 2 keer weggevallen binnen 24 uur na installatie van het alarm. Voor installatie werkte dit 24 x 7 probleemloos.
Pluspunten
Zeer net personeel, ook netjes aan de telefoon.
VerbeterpuntenBen niet echt tevreden over product, hapert of valt uit zodra ik een ipod of usb stick aansluit en beluisterd. Is nu al meerdere keren gebeurt en zeer vervelend.
Waarschijnlijk is het probleem opgelost na een update. Mijn collega zal met u contact opnemen en desnoods sturen wij onze monteur terug op locatie.
Pluspunten
Het probleem is dat soms alles zo soepel verloopt met het leveren en inbouwen van iets dat je daardoor niet goed weet of het nou wel of niet goed is wat de leverancier heeft gedaan. Je hebt niet kunnen ervaren hoe de leverancier met problemen omgaat en er dan ook voor je is. Dit was dus zo'n situatie. Alles is gewoon goed gegaan tijdens het inbouwen.
VerbeterpuntenOp het moment van aansluiten had ik het co,tract voor de meldkamer nog niet getekend en dat zorgde ervoor dat we niet direct de klasse 5 konden inschakelen. Als ze dat nou vooraf hadden gemeld, dan had ik dat vooraf geregeld. Het achteraf aansluiten was echter een kleine moeite.
Pluspunten
Goed bereikbaar Reageren snel Komen afspraken na Werken samen met Autototaalglas
Pluspunten
Zeer kundig, prettige communicatie, verschillende mogelijkeden inbouw op locatie of in werkplaats.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Voor wat het waard is na één keer zaken doen: prima (vlotte) service, vakkundige mensen en een prima oplossing, ware het niet dat de enige reden dat ik een oplossing bij ze heb aangeschaft de verplichting van mijn verzekeraar was. Mocht ik ooit weer in de race zijn voor een alarmsysteem overweeg ik zeker andermaal zaken met Fleetaccess te doen. Geen waardering voor betrouwbaarheid, nazorg & garantie omdat dat nog niet relevant is.
Pluspunten
Goede, vriendelijke service. Montage lijkt zeer vakkundig.
VerbeterpuntenMij waren twee druppels beloofd, mede reden om voor dit type alarm te kiezen. Ik kreeg echter één druppel en een kaartje. Bij navraag bleken de druppels tijdelijk niet leverbaar, maar dat werd bij aflevering niet vermeld. Hoop dat de druppel alsnog wordt geleverd. Verder niets dan lof!
Pluspunten
De installatie kan snel ingebouwd worden. Goede website, heel overzichtelijk, je weet gelijk waar je aan toe bent!
Pluspunten
Goed advies gekregen mbt het te kiezen product. Keurig ingebouwd, flexibel met afspraak. Inbouwer wees me zelfs op een aantal punten die niet helemaal correct door de dealer waren behandeld.
Pluspunten
Communicatie
VerbeterpuntenGoede afspraken maken met eigen leveranciers
Pluspunten
Laten zien hoe het bellen werkt
VerbeterpuntenPlannen afspraak was moeizaam, door ziekte monteur
Mijn Parrot valt uit bij het rijden over een bult en als ik ophang via de afstandbediening of het stuur dan werkt het niet. Het gesprek blijft gaan, tot het na een tijdje van zelf uitgaat.