Pluspunten
Prima service, denken goed mee, erg flexibel en prima vakmanschap. Kortom echt super!!
VerbeterpuntenGa zo door mensen!!
Pluspunten
goede uitleg van werking alarm.
Pluspunten
prima monteur Wel aan de dure kant
VerbeterpuntenAlarm ging af bij volledig opgeladen accu van Outlander. Geen rekening gehouden met kenmerken EV Box
Pluspunten
Niets dan lof. Vriendelijk tijdens telefoongesprek toen ik info wilde. Afspraken per mail vastgelegd met een duidelijke offerte. Monteur was al aanwezig op de inbouwplaats vóór de afspraaktijd. Duidelijke uitleg van de monteur na inbouw en ruimte voor vragen. Zeer professioneel met een uitmuntend alarmsysteem. Het enige wat te zien van de inbouw is het rode lampje en dat is ook het enige wat je wilt zien. Nazorg heb ik een 7 gegeven omdat ik het garantie gedeelte niet kan beoordelen. Indien dat aan de orde komt ben ik ervan overtuigd dat ook Nazorg & Garantie een 10 krijgt.
Pluspunten
Acuratesse, netjes werken. Luisteren naar wat de klant precies wil hebben. Maatwerk.
Pluspunten
Goed professioneel personeel. Goede voorlichting waarbij je niks wordt aangepraat, betreffende het aanschaffen van een alarmsysteem. Men neemt de tijd voor een goede aflevering. Goed verzorgde werkplaats, waardoor je met een gerust hart je auto achterlaat.
Pluspunten
zeer goede service
Pluspunten
Goede informatie en snel geregeld, overal in de buurt en vriendelijk personeel
Pluspunten
Vakkindig en snel ingebouwd
VerbeterpuntenDe gedemonteerde onderdelen uit de deurstijl beter terug monteren. Deze zaten nog los
Pluspunten
We hebben nu een aantal maal een Alarm systeem en Bluetooth BMW systeem in laten bouwen. Personeel weet waar ze het over het hebben. Top!
Pluspunten
Snel geholpen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelheid en goede communicatie
Pluspunten
Installatie kan op eigen locatie.
Pluspunten
Weer super, Snel ingepland, ondanks de moeilijke inbouw door techniek van de auto (Lexus IS300) super afgewerkt.
Pluspunten
vriendelijk en vakbekwaam, snelle afspraak. Netjes geïnstalleerd.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen Duidelijke afspraken Prettig personeel
VerbeterpuntenGeen te bedenken...