Pluspunten
Geen aanmerkingen, al weet ik niet hoe de prijs is tov conculega's. Maakt niet uit want alles eromheen is goed.
VerbeterpuntenNiet dat ik weet.
Pluspunten
Aardige monteur op tijd, goede uitleg
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Is echt een super bedrijf. Prettig om zaken mee te doen
Pluspunten
Snelle, duidelijk en heldere informatie voorziening. 2de auto nu laten inbouwen. Systeem presteert zonder problemen. Ben erg tevreden.
Pluspunten
Snelle bestelling per telefoon. Prettig contact. Goede advisering.
Pluspunten
Monteur was vriendelijk, werkte snel en had verstand van zaken.
Pluspunten
advies produkten range full service makkelijk bereikbaar voor stellen van vragen monteur op tijd en werkte zeer netjes!
Verbeterpuntensoms was de voorlichting iets teveel gericht op verkopen de Fiscon BT is soms wat weerbastig en ontvangen calls geluidskwaliteit is niet heel super
Pluspunten
Duidelijke communicatie, afspraken precies nagekomen, vakkundig en vriendelijk personeel. Zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn, maar vaak niet is. Gelukkig heb ik nog geen gebruik hoeven maken van nazorg en/of garantie.
Pluspunten
Duidelijke info gekregen, meedenken voor locatie om in te bouwen, sympathieke monteur die veel kennis van zaken heeft en ook graag laat zien en uitleg geeft. Nazorg en garantie kan ik niet beoordelen omdat inbouw 1 dag geleden heeft plaatsgevonden.
Pluspunten
Snelle en prettige service
Pluspunten
snel en duidelijk en netjes
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en professioneel
Pluspunten
Alarm was snel ingebouwd,kon m snel ophalen bij vestiging in de buurt
Pluspunten
Flexibiliteit is uitstekend, op tijd gekomen voor de afspraak. Achteraf toch netjes een verklaring opgestuurd
VerbeterpuntenDure kant maar het is de veilige gevoel wel waard. Weinig korting.