zeer goede ervaring

Heb verschillende onderhoudsmiddelen besteld waarbij ook kleurlotion lichtbruin. Alles werkt naar behoren en de dekking was ook erg goed. op deze manier voor het 2e jaar gedaan. Kleur cognac was via internet even niet te bestellen. Deze elders gehaald ook deze kleurdekking is heel goed.

Nette en goede service

Onze bank ziet er weer uit als nieuw. Personeel verstand van zaken, komt op tijd en is vriendelijk. WIj zijn blij!

Snelle levering en het resultaat overtrof mijn verwachting.

Onze leren bank was behoorlijk versleten. Ik had niet verwacht dat een beetje onderhoudsmiddel zo'n groot verschil zou maken. Eerst heb ik de lederreiniger gebruikt. En daarna de care and color. Het leer is weer zacht en de kleur is heel goed hersteld. Top product!!

Goed spul. De oorspronkelijke kleur en structuur blijft behouden.

Ik gebruik nu wax op kleur en dat herstelt de beschadigingen waardoor het resultaat nóg beter is.

Perfecte stoel filtjes

Onder mijn stoelen waren hard plastic doppen gemonteerd met 6m schroefdraad in de stoel. Deze zouden uiteindelijk onze hele vloer beschadigen. Nu de mooi acratch no more van threadfix eronder gezet, perfect !!!

vlotte bezorging goed product

Goed product

Snel geleverd en goede informatie

Snel geleverd, goede informatie op de site

Leer weer als nieuw

Na enige tijd weer eens mijn lederen banken een herstel onderhoud gegeven.uitstekend resultaat.

Product en levering prima

Fijn product, doet wat het belooft.

Goed pakket

Het heeft goed uit gepakt en mijn tafeltje is weer goed

Snel geleverd super geregeld bedankt

Uitstekend!

Snel geleverd. Goede prijs. Duidelijke communicatie.

Mijn pakket was niet aangekomen, na een belletje werd het gelijk opnieuw verstuurd. Waarvoor dank.

Snelle levering en goede prijs

Top bedrijf.

Prima spullen voor een nette prijs.

Prima spullen voor een nette prijs

Goed product

Heel fijn product, werkt heel makkelijk en doet zijn werk goed.

Het is helemaal goed gekomen met dr bezorging

Zie hieronder

Snelle service, duidelijke website, heel correct

Goede ervaring met dit bedrijf

160 Footfixx Hollow stoeldoppen besteld voor de stoelen van een schoollokaal, waardoor deze bij het verschuiven geen geluid meer maken. Uitstekende kwaliteit en constructie bovendien eenvoudig te monteren. Communicatie met Meubelonderhoud, ook via de telefoon, is uitstekend.

Fantastisch spul

Alle strepen verdwijnen, werkt echt super

Werkt prima

Rode wijnvlek uit wollen vloerkleed gehaald.

zeer goed binnen 25 uur in huis

te vrede

Mijn tafel wordt weer mooi na het inwrijven.

De tafel wordt intensief gebruikt. Middelpunt van de kamer/keuken. Als ik mijn teakhouten tafel weer heb inge-wreven met de olie glanst de tafel weer mooi is en zijn de krassen verdwenen.

product nog niet aangekomen

Ik heb alleen een mededeling ontvangen van GLS dat er vertraging is!

Uitstekende service

Zeer tevreden over snelheid van reageren bij vragen of gewenste aanpassing in een geplaatste order. Snelle levering, dus voor herhaling vatbaar bij een volgende aankoop.

Weerdhuisweg 1

8152 AW Lemelerveld