Laden reviews...
215 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle levering, goede kwaliteit en een gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Veel reviews benadrukken duidelijke communicatie en vriendelijk en deskundig personeel. Enkele opmerkingen gaan over af en toe vertragingen of kleurafwijkingen, maar de algehele tevredenheid is hoog en herhaalaankopen komen vaak voor.
Ben zeer tevreden over product en bestelling en Afhandeling.
19 June 2026
Het zelfde als boven
15 June 2026
w.p.
amstelveen
Mooi verpakt en netjes afgeleverd
WE
Bergeijk
Doosje erg beschadigd. Zat een behoorlijk gat aan de onderkant
José
Ootmarsum
Snel en hoed advies
Jan
Alphen Aan Den Rijn
Onze bank had wat krassen van de kat in het leer. Door de kleur vallen deze bijna niet meer op. Dus zeer goed om je bank een opkikker te geven.
7 June 2026
Lena
Elsloo
van bestelling tot levering alles soepel verlopen
29 May 2026
dirk
Zaltbommel
Na het sturen van foto's van mijn versleten leren bank, kreeg ik 2 producten als advies. 1 van die producten heb ik gekocht. Het resultaat is een bankstel die er als nieuw uitziet!
28 May 2026
Marjolein
Hoenderloo
Pakket leerverf en schoonmaakmiddel besteld bleek ik nog in huis te hebben gebeld en was binnen een minuut geregeld dat de zending geannuleerd werd
26 May 2026
Klaas
Tollebeek
Voor het onderhoud van onze eettafel cleaner en olie besteld. Leuke klus en de tafel weer als nieuw. Snelle levering voor een redelijke prijs!
25 May 2026
Janpieter
Nederhorst den Berg
Netjes communiceren en snelle levering.
22 May 2026
Werkt heel goed
19 May 2026
Frank
Werkendam
Nadat een bestelling van mij vermist was geraakt door toedoen van de bezorger GLS, heeft deze winkel snel een vervangende gestuurd. Uitstekende communicatie hierover. Goed product voor het onderhoud van mijn leren stoelen. Zou hier zonder twijfel opnieuw bestellen.
18 May 2026
John
Lelystad
Prima artikelen, duidelijke informatie en communicatie en prima service
17 May 2026
Marc
Nijmegen
De levering is goed en snel
17 May 2026
Ben
Heusden
goede kleur vuller. was en stift. de beschadiging mooi weg kunnen werken.
15 May 2026
Eveline
amersfoort
!
12 May 2026
F.R.
Rotterdam
Komt op tijd. Is beleefd en netjes. Mijn bank en auto stoelen weer als nieuw. En dat voor een betaalbare prijs.
9 May 2026
Dina
Ett
Mijn bestelling werd bezorgd maar de fles meubelschoonmaakmidd bleek te hebben gelekt. Na bellen werd dat meteen nagezonden.
San
Amstelveen
Precies zoals verwacht
Karel
Castricum
De randen van de doppen komen op de houten vloer als je op de stoel gaat zitten, alleen maar beschadiging op de vloer.
Beveelt niet aan
Wim
Steensel
Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw review.
Ontzettend vervelend om te horen dat u krassen op uw vloer heeft gekregen, met de doppen die u bij ons gekocht heeft zou dat absoluut niet de bedoeling moeten zijn.
Is het mogelijk dat u ons foto’s mailt van de stoelpoot + doppen en van de vloer + krassen? Dit mag naar [email protected]
Mocht u nog vragen hebben, bel of mail gerust.
Met vriendelijke groet,
Marjan
Meubelonderhoud.nl
hier kun je terecht voor het onderhoud van je meubels . snelle levering en een behoud voor , in dit geval onze leren meubels.
30 April 2026
Dinand
Diever
Alles ging vlot, en netjes aangeleverd
29 April 2026
Hanen