Pluspunten
Duidelijk, snel, correct.
VerbeterpuntenRedelijk prijzig.
Pluspunten
Beste prijs en zeer snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed advies en snelle levering van het produkt
Pluspunten
via internet te bestellen.
Pluspunten
Bestelde spuitbus 'anti statisch sray' werkt goed.
VerbeterpuntenLevering duurde 4 werkdagen, kan iets sneller
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenWe hadden okergeel besteld en kregen een bericht dat dat even niet leverbaar was. Twee dagen later kregen we toch de bestelling maar met geel ni.p.v. okergeel. Het viel nog mee omdat ik het wel kon gebruiken maar het lijkt me niet goed dat je iets geleverd krijgt wat je niet precies besteld hebt. Terugsturen geeft veel gedoe!
Beste klant, Zojuist aan diverse collega's navraag gedaan, maar we komen niet tot een juiste conclussie. Dat is fout is gegaan blijkt, maar dit is ons niet helemaal duidelijk. Ik kom graag in een aparte mail met een oplossing. Met vriendelijke groet, Team Meubelonderhoud.nl
Verbeterpuntenduur door verzendkosten
Pluspunten
Ik had bij de bestelling het verzoek opgegeven om het item pas woensdag te versturen zodat ik thuis zou zijn bij aflevering. Hier is keurig aan gehouden
VerbeterpuntenIk heb geen bericht gehad dat het artikel verzonden was. Niet noodzakelijk maar misschien iets dat ze kunnen toevoegen
verkeerde artikel geleverd. nadat juiste artikel is ontvangen, moet de klant actie ondernemen om met stickers het artikel bij postkantoor te brengen. omslachtig en klantonvriendelijk. Regel met post.nl dat verkeerde artikel mee retour genomen wordt, bij levering juiste artikel.
Beste Klant, erg vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Ik begreep van mijn collega dat dit in goed overleg is gegaan. Helaas niet naar uw tevredenheid. Ik wil u daarom een eenmalige korting aanbieden ter waarde van de verzendkosten. Ik zal u hier in een andere mail de kortingscode voor sturen.
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld