Pluspunten
Snelle en juiste levering.
Pluspunten
Duidelijke site, duidelijke emails na aankoop en snelle levering. Prima in orde.
neen
Pluspunten
Reactie en bevestiging na aanvraag en bestelling goed.
Verbeterpuntengeen aanmerkingen
Pluspunten
prima geregeld, snel in huis.
ik zou niet weten wat
Pluspunten
Ik heb tot nu toe alleen nog maar de snelheid van de levering kunnen beoordelen. Die was uitstekend.
verzendkosten vindt ik nogal veel
Pluspunten
per internet besteld. vragen per email snel en zeer vriendelijk beantwoord.
De bezorgdienst had het pakketje bij de voordeur achter een plantenbak neergelegd. Dit lijkt mij NIET de juiste wijze om een pakketje te bezorgen. Dit is overigens geen klacht richting meubelonderhoud.nl maar richting hun bezorgdienst.
Pluspunten
Ik heb alleen een onderhoudsproduct via internet besteld. Verder kan ik het bedrijf niet. Dus onzinnige enquete.
VerbeterpuntenAlleen klanten benaderen die contact hebben gehad in de winkel
Pluspunten
snelle levering en zeer correct!
Verbeterpunten-
betalingssysteem liep aantal keer vast.
Bedankt voor uw beoordeling. Betalingssysteem werkte inderdaad niet, het was een extern probleem en is opgelost. Bedankt voor de melding.
Pluspunten
Ik vond alleen de verzendkosten erg hoog.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
de enigste website met een goed kleurenschema
VerbeterpuntenDe pagina kleuren zou vergroot kunnen worden tot het hele beeldscherm. Dat is vooral belangrijk met kleine computers. Op deze pagina vermelden dat een klein kleursverschil vervalt geheel tijdens het goed uitvrijven.
Pluspunten
de eerste bestelling was goed en op tijd geleverd we zijn tevreden over de kwaliteit van product tweede bestelling is helaas nog niet in voorraad
Verbeterpuntengeen klachten product duidelijk omschreven
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld