Pluspunten
Duidelijk, snel, deugdelijk, goed product
Verbeterpuntenvooralsnog geen
nee
Pluspunten
Heb uw bedrijf doorgekergen van woonwinkel TMC in Goes. Echter het besteld produkt heeft niet de werking zoals verteld. De kraak zit nog in het leder.
Verbeterpuntengeen
Beste klant, Wij nemen telefonisch contact met u op. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het goed werkt en zullen u hier telefonisch advies over geven.
Pluspunten
De volgende dag al geleverd
geen
Overall geeft u ons een 8. U raadt ons ook aan bij anderen, maar graag bespreken wij met u de negatieve punten. Wij hebben u hierover gemaild.
Verbeterpuntende bezorgkosten
Pluspunten
De levering was erg snel terwijl ik uitging van levering vanaf vrijdag omdat dat in de omschrijving stond.
VerbeterpuntenNEE.
Pluspunten
Snelle en goede levering!
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Supersnelle levering en heel correct afgehandeld alleen mijn inkt is nog niet uit de bank maar zal er al wel te lang opgezeten hebben (2 weken).Andere onderhoudsspullen werken prima en mocht er weer eens inkt op de bank komen dan heb ik de inktverwijderaar in elk geval bij de hand
VerbeterpuntenGeen alles is perfect verlopen
Pluspunten
Levering was snel.
VerbeterpuntenMeer uitleg hoe te gebruiken.
Beste Ada, Wij hebben reeds contact met u via de mail. Wij doen er alles aan om u te helpen. Voor nieuwe klanten van dit artikel \"hout repair set\" gaan wij extra pagina\\\'s aanmaken met informatie.
Pluspunten
Pluspunten
Snelheid levering
VerbeterpuntenProduct toch wel aan dure kant
Pluspunten
goede beantwoording op m`n vraag. product is misschien na de 2de keer goed werkt na 1X nog niet optimaal
Pluspunten
vraag telefonische nog na of dit wel het goede produckt is.
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
vlot behandeld
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
verkoopt een product wat zonder meer goed is.
Verbeterpuntenbedrijf vraagt te vaak hoe goed het bedrijf wel is. prijs te duur bij lokale handel 50% goedkoper
Beste Bert, Standaard krijgt een klant 1 mail met het verzoek tot deze Kiyoh beoordeling. Bij geen reactie volgt automatisch een 2e verzoek, dit is tevens de laatste. Onze prijzen zijn gelijk aan de adviesprijzen van Oranje B.V. en liggen op marktniveau, wij zijn dan ook erg benieuwd waar u deze goedkoper kunt krijgen... Wij vinden het spijtig dat wij u niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Leon Jansen
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld