Pluspunten
weet niet
Verbeterpuntennee
Helaas begreep de klant ons kiyoh onderzoek niet goed, zie onderstaande reactie van de klant. Heer, Mevrouw Ik geloof dat er met het onderzoek iets fout is gegaan. Ik vond de enquete erg onduidelijk en daarom zal ik het wel verkeerd ingevuld hebben. Ik was juist zeer tevreden hoe ik door jullie geholpen ben en de snelle bezorging en de stoelen zijn prachtig geworden. Hartelijk dank en jullie hebben zeker geen 3 verdiend maar minstens een 8. Vriendelijke groeten, Ans
Pluspunten
Heb 2 produkten besteld. Bij levering bleken deze niet in orde te zijn. De volgende dag ontving de goede produkten + 1 extra. Groote klasse!.
Pluspunten
hele snelle service goedkoopste aanbieder van kwaliteitsproduct
Pluspunten
Snelle levering Goed advies
Pluspunten
betrouwbaarheid
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super service van klantendienst, diepgaand onderzoek van de vraag en op afgesproken tijd meer dan volledig beantwoord. Wekt zeer veel vertrouwen. En de levering na bestelling was snel en compleet.
ik heb recentelijk een bestelling geplaatst en er volgt geen update over mogelijke levering. Hiersoor tast de klant in het duister. De enige medling is ``We verzenden (indien alle producten voorradig zijn) binnen 1 á 2 werkdagen.`` Als ze niet voorradig zijn dan is het gissen wanneer iets komt.
De eerste levering is helaas niet aangekomen. Wij hebben de 2e levering succesvol bezorgt (dit ging over een stift, deze worden zonder track and trace verzonden i.v.m. verzendkosten.) op 30-03 ontvingen wij het volgende: \"ontvangen! waarvoor dank. \" Graag gedaan.
Pluspunten
snelle levering!
Pluspunten
geen
Verbeterpuntenalles
Beste klant, Wij hebben meerdere malen contact met u proberen te zoeken om te kijken wat er mis is gegaan tijdens deze order. Wij constateren geen fouten en krijgen geen contact met u. Wij hadden graag samen naar een passende oplossing gekeken. Wij weten helaas niet wat uw beweegredenen zijn voor het invullen van deze cijfers en kunnen hier verder geen actie op ondernemen. Wel weten wij dat u de juiste producten binnen 2 dagen thuis heeft ontvangen (track and trace). Neem aub contact op.
Pluspunten
Snelle levering. Goede overzichtelijke site!
Pluspunten
Ideaal dat ik alles voor mijn meubelonderhoud via deze website kan kopen én voor een goede prijs! De website is erg overzichtelijk, waardoor ik meteen de producten had gevonden waar ik naar op zoek was. Doordat alles zo duidelijk was heb ik geen moment getwijfeld tijdens mijn aankoop. Inmiddels heb ik de producten gebruikt en ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenHelemaal niks op aan te merken!
Weerdhuisweg 1
8152 AW Lemelerveld